2017-04-26 19:10:09
Φωτογραφία για Γεμίζει μια σύριγγα με νερό και τρυπάει ένα μανταρίνι - Μόλις δείτε το αποτέλεσμα, θα χάσετε ο μυαλό σας
Κάθε φρούτο και λαχανικό ξεφλουδίζεται με τον δικό του τρόπο. Δείτε παρακάτω μερικά κόλπα που θα κάνουν την διαδικασία του ξεφλουδίσματος πιο εύκολη: 1. Μανταρίνι Κάποια μανταρίνια ξεφλουδίζονται δύσκολα. Για να λύσετε αυτό το πρόβλημα, χρησιμοποιήστε μια σύριγγα για να ρίξετε νερό στο κέντρο  

2. Ακτινίδιο Για να καθαρίσετε ένα ακτινίδιο, κόψτε το πάνω μέρος και αφαιρέστε την σάρκα από την φλούδα με ένα κουτάλι. Πλέον θα φτιάχνετε πιο εύκολα φρουτοσαλάτες!

3. Μάνγκο Κάποια μανταρίνια ξεφλουδίζονται δύσκολα. Για να λύσετε αυτό το πρόβλημα, χρησιμοποιήστε μια σύριγγα για να ρίξετε νερό στο κέντρο του φρούτου. Όταν το ξεφλουδίσετε, η φλούδα σχεδόν θα βγει από μόνη της. Δείτε την διαδικασία στο βίντεο:

4. Πράσο Ένας γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος να κόψετε το πράσο είναι κόβοντας το στα 4 κάθετα και μετά κόβοντας το σε μικρά κομματάκια. Για να καθαρίσετε ένα ακτινίδιο, κόψτε το πάνω μέρος και αφαιρέστε την σάρκα από την φλούδα με ένα κουτάλι. Ξέρατε ότι μόνο το άσπρο μέρος του σπαραγγιού πετιέται; Αυτά τα κόλπα θα σας γλιτώσουν πολύ χρόνο και ενέργεια στην κουζίνα!
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ