2017-04-27 19:39:22
Φωτογραφία για Να παρέμβει ο Εισαγγελέας Περιβάλλοντος: Καίγεται πάλι ο Στίκας - Οι πολίτες εισπέουν Καρκίκο; [photos]
Συνεχίζεται απρόσκοπτα στο λόφο Στίκα η καύση... κλαδιών (κατά τον δήμο), όμως η οσμή των καπνών που εισπνέουν οι συμπολίτες μας και φτάνουν έως και την πλατεία Λυτάρα δεν αποδεικνύουν πως πρόκειται μόνο για κλαδιά.

Όπως μας έχουν καταγγείλει αρκετοί συμπολίτες μας, από το πρωί της Πέμπτης οι φωτιές στο χώρο εναπόθεσης κάθε λογής απορριμμάτων (όπως έχει μετατρέψει ο δήμος τον λόφο Στίκα), συνεχίζεται.

Όπως προαναφέραμε δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς καίγεται. Δεν γνωρίζουμε τι εισπνέουν τελικά οι πολίτες των Μεγάρων! Εισπνέουν καρκίνο; Εισπνέουν «αθώες» οσμές από καπνούς κλαδιών; Κανείς δεν ξέρει, αφού δυστυχώς έχει χαθεί ο έλεγχος.

Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όλα γίνονται υπό την ανοχή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεγάρων αλλά και υπό την ανοχή των στελεχών της αντιπολίτευσης του δήμου που δυστυχώς «κλείνει τα μάτια» σε ένα τόσο σοβαρό θέμα την στιγμή που παλαιότερα σε παρόμοιες φωτιές ο σημερινός δήμαρχος Γρ. Σταμούλης κατήγγειλε τους πάντες και τα πάντα στέλνοντας τις καταγγελίες τόσο στην αποκεντρωμένη διοίκηση όσο και στον εισαγγελέα περιβάλλοντος.

Αν όλα γίνονται λοιπόν με άδεια από την Πυροσβεστική υπηρεσία Μεγάρων καλούμε τον διοικητή της Πυρισβεστικής Επιπυραγό Δημ. Καϊάφα να καταθέσει δημόσια την άδεια που έχει δώσει στον δήμο Μεγάρων για τις συνεχόμενες καύσεις κλαδιών στο λόφο Στίκα. Διαφορετικά καλούμε τον εισαγγελέα περιβάλλοντος να παρέμβει άμεσα.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ