2017-04-28 17:34:18
Φωτογραφία για Αυτές είναι 5 χρήσιμες συμβουλές για να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας...
Θέλετε να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να τονώσετε την "προσωπική" σας ζωή;

Οι παρακάτω πέντε συμβουλές είναι σίγουρο ότι θα σας αποδειχθούν χρήσιμες.

Book time

Σήμερα το βράδυ βρείτε 10-15΄ ηρεμίας για να μιλήσετε με τον σύντροφό σας για το νέο σας πλάνο και για το τι αναμένει ο καθένας σας από αυτό. Βγείτε μια βόλτα μετά το φαγητό, καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ, αφού βάλετε τα παιδιά για ύπνο ή κάντε μια συζήτηση ψιθυριστά όταν… κλείσουν τα φώτα. Συνεχίστε να αφιερώνετε τον χρόνο αυτό για να λέτε τα νέα σας με τον σύντροφό σας κάθε βράδυ για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Η καθημερινή επαφή είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να νιώσετε εγγύτητα μεταξύ σας, λένε οι ειδικοί.

Θέστε στόχο Θέλετε να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας ή να βρείτε το κουράγιο να του μιλήσετε για μια φαντασ ίωση σας; Να νιώσετε πιο επιθυμητή ή να πάτε τη "προσωπική" σας ζωή ένα βήμα παραπέρα; Όποιος και αν είναι ο στόχος σας, το σημαντικό είναι να είναι θετικός, όπως οι παραπάνω, και όχι αρνητικός, όπως π.χ. «Να σταματήσουμε τους καβγάδες».


Φτιάξτε λίστα

Όσο πιο όμορφη ή ελκυστική νιώθετε, τόσο μεγαλύτερη "επιθυμία" θα έχετε. Γράψτε, λοιπόν, σε ένα χαρτί 5 εξωτερικά σας χαρακτηριστικά τα οποία σας κάνουν να αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας. Αν ντρέπεστε για την κοιλίτσα που «πετάει» ή νιώθετε δυσάρεστα με το μικρό σας στήθος, αναρωτηθείτε αν νοιάζεται κανείς πραγματικά γι’ αυτό. Το πιθανότερο είναι και ο σύντροφός σας να έχει λίγα περιττά κιλά, χωρίς όμως αυτό να τον απασχολεί.

"Τρελό" φιλί

Στο πλαίσιο μιας μακροχρόνιας σχέσης, το πρώτο που συνήθως εγκαταλείπεται είναι το φιλί. Αντικαταστήστε, λοιπόν, το πεταχτό φιλί που δίνετε στον σύντροφό σας με ένα πιο "θερμό" φιλί, μεγαλύτερης διάρκειας. Να θυμάστε ότι αποτελεί μία από τις σημαντικότερες πράξεις οικειότητας, την οποία όμως είναι τόσο απλό να θεωρήσουμε δεδομένη.

Οργανώστε ραντεβού

Η εποχή των ραντεβού έχει περάσει για εσάς ανεπιστρεπτί; Αν ναι, πρέπει να αλλάξετε οπτική, αν θέλετε μια υγιή σχέση και μια υγιή "προσωπική"  ζωή. Δεν χρειάζεται να κανονίζετε φανταχτερά ραντεβού σε ακριβά μέρη. Αρκεί να κάνετε κάτι έξω από τα συνηθισμένα, κάτι που γνωρίζετε ότι θα ευχαριστεί και εσάς και τον σύντροφό σας. Πηγαίνετε σινεμά, δοκιμάστε μια εξωτική κουζίνα ή αν έχει καλό καιρό κάντε πικνίκ σε ένα πάρκο. Θα δείτε επιτέλους τον σύντροφό σας με τα μάτια που τον βλέπατε όταν τον ερωτ ευτήκατε!

Το δέντρο της ηρεμίας

Το μυαλό μιας γυναίκας κατακλύζεται από σκέψεις, ακόμα και κατά τη διάρκεια του "κρεβατιού". Η στάση «Δέντρο» της γιόγκα, ακριβώς επειδή απαιτεί ισορροπία, βοηθάει στην αυτοσυγκέντρωση. Σταθείτε όρθιες. Μεταφέρετε το βάρος σας προς το αριστερό πόδι και λυγίζοντας το δεξί γόνατο ακουμπήστε το δεξί πέλμα στο εσωτερικό μέρος της αριστερής κνήμης, με τα δάχτυλα να κοιτούν προς το έδαφος. Η τάση του λυγισμένου γονάτου πρέπει να είναι προς τα έξω και πίσω, έτσι ώστε να ανοίξει το δεξί ισχίο. Εισπνέοντας, επιμηκύνετε τη σπονδυλική σας στήλη. Ενώστε τις παλάμες μπροστά στην καρδιά σας, σε στάση προσευχής. Αν μπορείτε, δοκιμάστε να σηκώσετε τα χέρια με τις παλάμες ενωμένες πάνω από το κεφάλι. Μείνετε εκεί για 1΄ και αλλάξτε πόδι.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ