2017-05-02 19:57:11
Φωτογραφία για Υποψήφιοι προς αποχώρηση Σπαλιάρας, Ελισάβετ και Τσανγκ
Έξι ψήφους πήρε από την ομάδα των Μαχητών ο Γιάννης Σπαλιάρας ο οποίος ήταν ο μόνος που δεν έγραψε στον πάπυρο το όνομα… Σπαλιάρας, στο αποψινό συμβούλιο του Survivor.

Έτσι οι Κωνσταντίνος Βασάλος και  Κώστας Αναγνωστόπουλος που νωρίτερα είχαν κερδίσει το κολιέ της ατομικής ασυλίας κλήθηκαν να δείξουν τους άλλους δυο υποψήφιους.

Πρώτος ψήφισε ο Κωνσταντίνος ο οποίος με «αγωνιστικά», όπως είπε, κριτήρια υπέδειξε την Ελισάβετ ως υποψήφια προς αποχώρηση.

«Αγωνιστικά» όπως ο ίδιος είπε ψήφισε και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ο οποίος υπέδειξε τον Ορέστη ως τον παίχτη που συμπλήρωσε την τριάδα των υπό αποχώρηση «Μαχητών».

Από την ψήφο του Κώστα Αναγνωστόπουλου προκλήθηκε και μια μικρή κόντρα με τον Ορέστη Τσανγκ. Ο πρώην μισθοφόρος άφησε αιχμές για το πώς ψηφίζουν (με αγωνιστικά κριτήρια ή με βάση τις φιλίες) ορισμένοι παίκτες, λέγοντας πως ένας από αυτούς είναι και ο επιχειρηματίας. Ο Ορέστης αντέδρασε λέγοντας πως δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα. Η μικρή ένταση έληξε με έντονα βλέμματα ανάμεσα στους δυο παίκτες.

Ο Σπαλιάρας όταν έγινε γνωστή η τριάδα, τόνισε πως περίμενε αυτό το αποτέλεσμα. Ο Ορέστης είπε πως νιώθει ότι έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και ότι έχει βοηθήσει την ομάδα του και τέλος η Ελισάβετ ανέφερε πως νιώθει πλούσια από τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει από το παιχνίδι.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ