2017-05-03 07:28:45
Φωτογραφία για Συνάντηση της ΠΟΜΕΝΣ με Ενώσεις Αποστράτων
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 2 Μαΐου 2017

           Η Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. - Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών, στο πλαίσιο των επαφών της με φορείς και ενώσεις, στις 27 Απριλίου 2017 στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ) αίθουσα ΑΙΓΛΗ, πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη συνάντηση της Ομοσπονδίας με τις Ενώσεις των αποστράτων και αποφοίτων Στρατιωτικών Σχολών.

            Στην συνάντηση αυτή εκτός των άλλων, παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΑΑΝ ε.α. Αντιναύαρχος Σπυρίδων Περβαινάς, οι εκπρόσωποι από το Δ.Σ. της ΕΑΑΑ ε.α. Σμχος Δημήτριος Κοντοβάς, ε.α. Σμχος Ηλίας Σβάρνας, ε.α. Ασμχος Νικολαίδης Γεώργιος, ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος και ο ταμίας της Π.Ο.Σ. ε.α. Ταξχος Βασίλειος Νικολόπουλος, ε.α. Αντγος Σωτήριος Καρωνίτης και ε.α. Αντγος Κωνσταντίνος Βερνίκος, ο πρόεδρος της ΕΣΜΑ ε.α. Απτχος Ιωάννης Κούτρας, ο εκπρόσωπος από το Δ.Σ. της ΣΑΣΤΥΑ  ε.α. Σμχος Παπαδόπουλος Γεώργιος, ο πρόεδρος της ΣΑΙΡ και μέλος του Δ.Σ. της ΕΑΑΑ ε.α. Ασμχος Κρανιάς Ιωάννης, ο πρόεδρος και γενικός γραμματέας της ΣΑΣΥΔΑ ε.α. Ταξχος Ρούσσος Γεώργιος και Ντούβλης Ηλίας.


           Επίσης ευχαρίστησαν για την πρόσκληση, αλλά λόγω ανειλημμένων ατομικών υποχρεώσεων δεν κατέστη δυνατή η παρουσία τους, με την ευχή ότι θα παρευρεθούν σε επόμενη συνάντηση, ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ ε.α. Αντγος Βασίλειος Ροζής, ο πρώην πρόεδρος της ΕΑΑΑ ε.α. Απτχος Κωνσταντίνος Ιατρίδης, το μέλος του Δ.Σ. της ΑΝΕΑΕΔ και της ΣΑΣΤΥΑ ε.α. Σμχος Δημήτριος Τρέσσος και ο πρόεδρος της ΠΣΑΕΜΘ ε.α. Δημήτριος Παναγιώτου.

           Η Ομοσπονδία αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους, έκανε μία σύντομη ανάλυση της λειτουργίας και της δομής, του μοναδικού δευτεροβάθμιου θεσμικού οργάνου εκπροσώπησης των συμφερόντων των εν ενεργεία στρατιωτικών, που διέπεται από τον Νόμο 4407/2016. Κατόπιν έθεσε τους στόχους της για το άμεσο μέλλον και στην συνέχεια δόθηκε ελεύθερα ο λόγος, στους εκπροσώπους των Ενώσεων.

           Μετά από ένα εποικοδομητικό διάλογο και ανταλλαγή απόψεων, όλοι οι φορείς μας ευχήθηκαν καλή επιτυχία και δύναμη στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουμε, δίνοντας αμοιβαία υπόσχεση για νέα συνάντηση στο άμεσο μέλλον, εδραιώνοντας  σταδιακά μια συνεργασία, βασισμένη στην ειλικρίνεια, την κατανόηση και τον αλληλοσεβασμό.               

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή

              Ο                                                                                                     Ο

      ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                         ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ                                                                  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

      Επγός (ΥΔΚ)                                                                                  Λγος (ΠΖ)
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ