2017-05-04 11:33:36
Φωτογραφία για Γαλλία – Debate: Τελικά, ο Μακρόν κατάπιε τη Λε Πεν
Αν κάτι κέρδισε η Μαρίν Λε Πεν από το ένα και μοναδικό debate κόντρα στον Εμανουέλ Λε Πεν τέσσερις μέρες πριν... από τον δεύτερο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών είναι περισσότερες… αντιπάθειες. Η παρουσία της, η στάση της απέναντι στον αντίπαλό της και φυσικά οι προκλητικές δηλώσεις της πριν ξεκινήσει η διαδικασία βοήθησαν σε αυτό. Και τελικά, ο Μακρόν ήταν ο "νικητής" με βάση τουλάχιστον τις δημοσκοπήσεις.

Ο κεντρώος υποψήφιος κρίθηκε πιο πειστικός από την ακροδεξιά αντίπαλό του. Σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρίας Elabe για λογαριασμό του τηλεοπτικού καναλιού BFM, το 63% των ερωτηθέντων βρήκε πιο πειστικό τον Μακρόν σε σχέση με την Μαρίν Λε Πεν.

Δύο τρίτα των ατόμων που ψήφισαν για τον ακροαριστερό Ζαν-Λικ Μελανσόν στον πρώτο γύρο εκλογών θεώρησαν ότι ο Μακρόν ήταν πιό πειστικός, στο οποίο επίσης συμφώνησε και το 58% όσων είχαν υποστηρίξει τον συντηρητικό Φρανσουά Φιγιόν.

Το debate ήταν… μαραθώνιο, που κράτησε περισσότερες από δυο ώρες. Η αμηχανία του Μακρόν όταν κλήθηκαν να σταθούν δίπλα δίπλα για να φωτογραφηθούν, εμφανής.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ