2017-05-05 18:59:05
Φωτογραφία για Εορτασμός της Διεθνούς Ημέρας του Νοσηλευτή
Την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017, πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (251ΓΝΑ), εκδήλωση για τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας του Νοσηλευτή.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο  Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Υποπτέραρχος (ΥΙ) Γεώργιος Τολούμης, ο  Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας,  Ταξίαρχος (ΥΙ) Δημήτριος Χατζηγεωργίου, ο Διοικητής του 251ΓΝΑ, Ταξίαρχος (ΥΙ) Αντώνιος Κοτσιράκη και η Διευθύντρια Νοσηλευτικού Τομέα του 251ΓΝΑ, Ταξίαρχος (ΥΝ) Σοφία Μποζώνη.

Το θέμα της εκδήλωσης  ήταν «Ιχνηλατώντας Μορφές Λειτουργικής Ευελιξίας στο Σύγχρονο Νοσοκομείο», ενώ η Αναπληρώτρια καθηγήτρια Σύγχρονης Ιστορίας και Διεθνούς Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κα. Κωνσταντίνα Ε. Μπότσιου ανέπτυξε το θέμα: «Εξευρωπαϊσμός και Ελληνική Ταυτότητα: Ένας Παλιός, Σύγχρονος Αγώνας Σύνθεσης».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την προβολή ταινίας μικρού μήκους με θέμα «Ζώντας την καθημερινότητα», που αποτύπωσε τον τρόπο που οι νοσηλευτές του 251 ΓΝΑ φροντίζουν και υποστηρίζουν τους ασθενείς τους.
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ