2017-05-07 12:52:11
Φωτογραφία για ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
«Δεν πρόκειται να υποχωρήσει η Ελλάδα ποτέ», ξεκαθάρισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ. «Τις σημαίες δεν τις παίρνει ο αέρας όπως στην εποχή της κυβέρνησης Σημίτη - Πάγκαλου», τόνισε ο Πάνος Καμμένος. 

«Δεν θέλουμε πόλεμο αλλά δεν θα συμμετάσχουμε σε παιχνίδια για το εσωτερικό της Τουρκίας. Εμείς δεν θα προκαλέσουμε ποτέ θερμό επεισόδιο. Η απάντηση θα είναι, όμως, συντριπτική αν προκληθούμε από την Τουρκία», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας. «Δεν σέβονται τίποτα», είπε ακόμα αναφερόμενος στους Τούρκους. «Η Μπούργκα έχει εγκαθιδρυθεί στην Τουρκία. Ο ISIS έχει εγκατασταθεί στην Κωνσταντινούπολη. Εμείς φυλάμε τα σύνορα της Ευρώπης», ανέφερε ακόμα ο Πάνος Καμμένος. Στη συνέχεια απηύθυνε πρόσκληση στην Αλβανία λέγοντας πως «οφείλει να έρθει να μιλήσουμε».

ΥΓ

Ενόψει των δικαστικών αποφάσεων, η Τουρκία είχε αυξήσει επικίνδυνα την ένταση στην περιοχή των Ιμίων. Αντιδρώντας στις τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις είναι βέβαιο ότι ο «πυρετός» θα επανέλθει σύντομα στο Αιγαίο. Η τουρκική οργή εκδηλώνεται με προκλήσεις, παραβιάσεις και έκδοση Navtex. Όλα τα παραπάνω θα συνεχιστούν και κατά την άποψη μας, θα σημειώσουν επικίνδυνη αύξηση και κλιμάκωση. Είθε να κάνουμε λάθος εκτίμηση ''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ