2017-05-11 22:37:54
Φωτογραφία για Σε αυτόν τον κορεάτικο διαγωνισμό θα έβγαινες πρώτος με διαφορά! [video]
Προετοιμαζόσουν χρόνια γι΄αυτό. Ήρθε η στιγμή να βγάλει τα λεφτά της η εκπαίδευση σου Θα μπορούσες να είσαι ένας από τους Defenders της Marvel. Ή στην Justice League της DC. Ζεις στην χώρα που εδώ και 7 χρόνια προετοιμάζει τις νέες γενιές για τέτοιες σκληρές δοκιμασίες. Έχεις συμπληρώσει άπειρα ένσημα στην εξάσκηση. Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να πιστοποιήσεις στον αγωνιστικό στίβο όλες τις τεχνικές. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή η Νότιος Κορέα δείχνει τα αντανακλαστικά της στις πυρηνικές δοκιμές του Κιμ Γιονγκ Ουν, καλώντας τους ανθρώπους της…να μην κάνουν απολύτως τίποτα. Είναι ίσως ό,τι καλύτερο υπήρξε σε διαγωνισμό ever.

Η συγκέντρωση των διαγωνιζομένων γίνεται σε ένα πάρκο ονόματι Ichon Hangang Park στη Σεούλ και οι κανονισμοί είναι απλοί. Και ταυτόχρονα ψιλοδύσκολοι. Γιατί όταν λέμε ότι δεν πρέπει να κάνεις τίποτα, το εννοούμε. Για να νικήσεις πρέπει να κάθεσαι, να κοιτάς το άπειρο όσο χρειαστεί, να μην κουνηθείς καθόλου, ακόμα κι αν πιαστείς, αλλά κυρίως να μην κάνει τίποτα ο εσωτερικός εαυτός σου. Οι κριτές του διαγωνισμού περνάνε πάνω από τους συμμετέχοντες και μετράνε τους χτύπους της καρδιάς. Αν ξεπεράσεις ένα όριο, τότε ανάλογα με το πόσο το έχεις υπερβεί, κόβεσαι ή παίρνεις χαμηλή βαθμολογία.


Το Space Out Competition διοργανώνεται τα τελευταία 3 χρόνια και η πρώτη ιδέα ανήκε στην visual artist Woopsyang που εξήγησε πέρσι στο Vice.com τόσο απλά το πως κατέληξε σε αυτό. «Είχα ένα θέμα εκείνη την περίοδο και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Αλλά ένιωθα πολύ ανήσυχα που δεν μπορούσα. Οπότε σκέφτηκα ότι θα ήταν καλύτερο να μαζεύομασταν πολλοί και να μην κάναμε τίποτα μαζί».

Ακόμα να ετοιμάσεις βαλίτσα για Νότιο Κορέα;
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ