2017-05-15 17:27:31
Φωτογραφία για Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ για μνημόνιο: Δεν ξέρω οικονομικά, μόνο μπακαλίστικα
Μπορεί να είναι εισηγητής στο νέο Μνημόνιο, το οποίο είναι περισσότερες από 900 σελίδες ωστόσο ο εισηγητής του κυβερνώντος κόμματος, Χρήστος Καραγιαννίδης, δηλώνει πως δεν έχει ιδέα από οικονομικά!

Ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Καραγιαννίδης, είναι εισηγητής στο πολυνομοσχέδιο που θα τεθεί για ψηφοφορία στη Βουλή την Πέμπτη, 18.05.2017. Ωστόσο παραδέχτηκε ότι για κάθε δημοσιονομικό μέτρο που περιλαμβάνει η συμφωνία δεν υπάρχουν ισόποσα αντίμετρα.

Click4more: Μέτρα: Σήμερα στις επιτροπές την Τετάρτη στην Ολομέλεια της Βουλής

"Δεν υπάρχει με ακρίβεια ότι για κάθε μέτρο που χάνεται θα υπάρχει και ένα ευρώ που αναπληρώνεται" δήλωσε ο βουλευτής της πλειοψηφίας, ο οποίος μάλιστα είναι και μέλος της ομάδας των «53» για να διανθίσει την τοποθέτησή του με βολές εναντίον των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που όπως υποστήριξε «διαστρεβλώνουν» την πραγματικότητα.

Ο κ. Καραγιαννίδης, πάντως, παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει από οικονομικά, αλλά μόνο από μπακαλίστικα, χωρίς αυτό -όπως είπε- να θεωρηθεί μομφή προς τους μπακάληδες. Επιπλέον ο βουλευτής Δράμας υποστήριξε πως «ακόμα και αν η κυβέρνηση δεν επιτύχει το κρίσιμο πλεόνασμα του 3,5% θα λάβει 1% μέτρα και 0,5% αντίμετρα».

Τέλος, ο Χρήστος Καραγιαννίδης είπε πως η «προσκόλληση» στον ευρωδρόμο αποτελεί μονόδρομο. «Θα μπορούσαμε να κάνουμε μια συζήτηση για την έξοδο από το ευρώ και από την Ευρωζώνη αλλά όχι αυτή την ώρα» είπε χαρακτηριστικά. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ