2017-05-16 21:05:11
Φωτογραφία για Αγάπη : Μια Έμφυτη Ικανότητα;;;
Ένας Ινδός φωτογράφος έβγαλε πρόσφατα μια σπαρακτική εικόνα όπως βλέπετε με ένα πίθηκο να κλαίει από λύπη, γιατί το βρέφος της που κρατά στην αγκαλιά της, δεν δίνει κανένα σημάδι ζωής.

Ο Φωτογράφος είναι ο Avinash Lodhi (31) που έβγαλε την καταπληκτική φωτογραφία την ινδική πόλη Jabalphur. «Ξαφνικά είδα μια ομάδα πιθήκων να τρέχει και αποφάσισα να τους ακολουθήσω» δήλωσε ο φωτογράφος. Σύμφωνα με τον ίδιο το πιθηκάκι είχε πέσει και έχασε τις αισθήσεις του. Ολα αυτά έγιναν μέσα σε σύντομο χρόνο, το πιθηκάκι φαίνεται ότι είχε χάσει στιγμιαία τις αισθήσεις του.

Ο Lodhi ήταν τυχερός που κατάφερε να καταγράψει μια ιδιαίτερη στιγμή στην κάμερα του. « Όλα συνέβησαν τόσο γρήγορα. δεν ήξερα καν τι συνέβη όταν έβγαλα την φωτογραφία. Στην καριέρα μου ως φωτογράφος, δεν έχω δει ποτέ κάτι παρόμοιο. Τέτοιες στιγμές είναι πολύ ιδιαίτερες, ειδικά με τα ζώα.»

Η αγάπη είναι ένα έμφυτο συναίσθημα και βρίσκεται σε όλη την πλάση τριγύρω μας, αρκεί εμείς να είμαστε ικανοί να το νιώσουμε. Αρκετά ζώα όπως οι πίθηκοι, φαίνεται ότι έχουν την ίδια ικανότητα με τους ανθρώπους.

Είναι θέμα εμπάθειας, κάτι που πολλοί άνθρωποι έχουν ξεχάσει την έννοια του.

KORAKS για τα Κατοχικά Νέα thesecretrealtruth
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ