2017-05-17 13:30:23
Φωτογραφία για ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Σε εξέλιξη βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας τα συλλαλητήρια εργαζομένων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα ενάντια στα μέτρα του πολυνομοσχεδίου.Στο πλαίσιο της 24ωρης γενικής απεργίας που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι συγκεντρώθηκαν στις 11:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ αυτή την ώρα πραγματοποιούν πορεία προς τη Βουλή.

Νωρίτερα, πορεία προς τη Βουλή πραγματοποίησε και το ΠΑΜΕ, μέλη του οποίου συγκεντρώθηκαν στην Ομόνοια. Το παρών στην κινητοποίηση έδωσε και ο ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.«Ο ταξικός αγώνας πρέπει να είναι καθημερινός, διαρκείας. Τα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα, το 4ο μνημόνιο μαζί με τα προηγούμενα μνημόνια πρέπει να πεταχθούν στο καλάθι της ιστορίας» δήλωσε ο κ. Κουτσούμπας, καλώντας σε λαϊκό ξεσηκωμό παντού για την ανατροπή «του διεφθαρμένου και σάπιου συστήματος». 

Πάντως οι συγκεντρώσεις της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ ήσαν υποτονικές, έναντι της δυναμικής και μαζικής του ΠΑΜΕ.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο, ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ διοργανώνουν συλλαλητήριο στις 18:30 στο Σύνταγμα, ενώ ξεχωριστό κάλεσμα για συγκέντρωση στις 19:00 στην Ομόνοια έχει απευθύνει το ΠΑΜΕ.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ