2017-05-17 18:47:35
Φωτογραφία για Η σοβαρότερη συγκάλυψη της θεραπείας του καρκίνου από το ...
Ο ROYAL RAYMOND RIFE ΠΙΟΝΙΕΡΟΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΟΥ 20ΟΥ ΑΙΩΝΑ.

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ CRYPTOCIDES PRIMORDIALES.

Η σοβαρότερη συγκάλυψη της θεραπείας του καρκίνου από το 1930. Το μεγαλύτερο έγκλημα της σύγχρονης ιατρικής, η εξόντωση του Dr Royal Raymond Rife και η εξαφάνιση από τα ιατρικά συγγράμματα του όρου «Cryptocides primordiales» δηλαδή του κρυπτοϊού του καρκίνου. Το πραγματικά ενδιαφέρον μέρος στην ζωή του Rife ήταν η ανακάλυψη του κρυπτοϊού του καρκίνου, η ανακάλυψη της θεραπείας του και ο επακόλουθος πόλεμος όπως και η εξόντωση του από το ιατρικό κατεστημένο!

©Ion Maggos το κείμενο είναι απόσπασμα από το βιβλίο του «Απαγορευμένες Επιστήμες» και από σχετικό άρθρο που δημοσιεύτηκε στην miastala.com το 2009, στο Strange n. 149 /2015 στο Terrapapers.com /Orgonodrome.gr

Γιατί κυνηγάνε όποιον θεραπεύει τον καρκίνο;

Ρητορική η ερώτηση, η απάντηση είναι ήδη γνωστή.


Ο καρκίνος (και όλες οι ασθένειες) είναι μια σοβαρή επιχείρηση.

Η πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων το χρόνο βιομηχανία «υγείας» και οι μαριονέτες τους, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης-αποβλάκωσης, δεν μπορούν να επιτρέψουν σε κάποιους ανθρώπους να γνωστοποιήσουν το γεγονός, ότι υπάρχουν πολλές άλλες μορφές θεραπείας του ιού Cryptocides primordiales και έχουν κατά κανόνα αποδειχθεί να είναι πολύ πιο αποτελεσματικές, απ’ ότι είναι αυτές που προβλέπονται από τους δικούς τους εκπαιδευμένους ιατρούς. Υπάρχουν πολλές αιτίες της δημιουργίας του καρκίνου. Από καρκινογόνα, βακτήρια, ιούς, παράσιτα μέχρι ακτινοβολίες που δεν είναι ορατές στο γυμνό μάτι. Για να αποδειχτεί ότι κάτι είναι η αιτία μιας αρρώστιας, πρέπει να ακολουθηθούν κάποιοι κανόνες που καθιερώθηκαν με το θεώρημα του Koch. π.χ. Σήμερα με αυτούς τους κανόνες δεν έχει αποδειχθεί ότι ο HIV είναι η αιτία του Aids.

Για να μην μιλάμε με υποθέσεις, ας κάνουμε ένα πέρασμα στον πλανήτη της επίσημης ιατρικής κοινότητας, με μπροστάρη την ΛΟΓΙΚΗ και την ΦΑΝΤΑΣΙΑ μας.

Φαντάσου λοιπόν για μια στιγμή, να έχεις περάσει περισσότερο από δύο δεκαετίες, κάνοντας μια οδυνηρή, επίπονη, οικονομικά δυσβάσταχτη και κοπιαστική εργαστηριακή έρευνα – που σαν αποτέλεσμα είχε την ανακάλυψη μιας απίστευτα απλής ηλεκτρονικής προσέγγισης, να θεραπεύεις σχεδόν κάθε γνωστή ασθένεια των ανθρώπων, που προκαλείται από ιούς και βακτήρια. Όντως είναι μια ανακάλυψη που θα τελείωνε τον πόνο και τα βάσανα από αμέτρητα εκατομμύρια ανθρώπους και θα άλλαζε την ζωή στην Γη για πάντα.

Τι πρέπει να κάνεις ή πιο σωστά για να ακριβολογώ, τι σου επιτρέπεται -αν θέλεις να βγεις ζωντανός- να κάνεις, για να διαδόσεις την ανακάλυψη σου; Φαντάζεσαι ότι το ιατρικό κατεστημένο θα έσπευδε να σε αγκαλιάσει, με κάθε έπαινο και προβλεπόμενη τιμή που διανοείσαι και την οικονομική επιβράβευση που ακολουθεί ανάλογες εφευρέσεις; Αυτό νομίζεις μιας και είναι λογικό και φυσιολογικά αναμενόμενο. Δυστυχώς δεν ζούμε στον πλανήτη της λογικής, αλλά της παράνοιας και του παράλογου, γι αυτό και η μεγαλύτερη μεγαλοφυΐα στην καταγεγραμμένη ιστορία, υπέστη μια τύχη που είναι το αντίθετο του προηγούμενου λογικού σεναρίου. Είναι γεγονός ότι η ιστορία του ιατρικού κατεστημένου, είναι υπερπλήρης από ιστορίες μεγαλοφυϊών ανθρώπων που προδόθηκαν από την καθυστερημένη παρανοϊκή σκέψη, την εγωπάθεια και την ζήλεια, αλλά ακόμη πιο αξιοθρήνητα και αδιανόητα, από την απληστία και τα χρήματα.

ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ, ΘΥΜΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ

Ο Iganz Semmelweis: Τον δέκατο ένατο αιώνα, ο Iganz Semmelweis 1818-65 πάσχιζε με όλες του τις δυνάμεις, να πείσει του χειρουργούς ότι ήταν απαραίτητο να αποστειρώνουν τα εργαλεία τους,φυσικά τον γελοιοποίησαν τόσο όσο δεν έπαιρνε άλλο. Ο Ιγνάτιος Ζέμμελβαϊς (Iganz Semmelweis 1818-65) είναι ο πατέρας της ασηψίας και της διατήρησης των μικροβίων μακριά από τον ασθενή. Εργαζόμενος στο Γενικό Νοσοκομείο της Βιέννης παρατήρησε πως το ποσοστό θανάτων στους θαλάμους νοσηλείας, όπου εκπαιδεύονταν φοιτητές ήταν τριπλάσιο από το ποσοστό των άλλων θαλάμων.

Αναζητώντας την αιτία του φαινομένου ανακάλυψε πως οι φοιτητές έρχονταν στους θαλάμους κατευθείαν από το νεκροτομείο και εξέταζαν τους αρρώστους χωρίς προηγουμένως να πλυθούν. Καθιέρωσε έτσι την απολύμανση των χεριών πριν την είσοδο στους θαλάμους και πριν την εξέταση κάθε ασθενούς διαπιστώνοντας στους επόμενους μήνες την κατακόρυφη πτώση του ποσοστού θνησιμότητας. Φυσικά όχι δεν άρεσε αυτό στο ιατρικό κατεστημένο, γιατί τα δικά τους χέρια ήταν πάντα «καθαρά».

Ήταν τόσο κάλαμοκαβαλημένοι που έβρισκαν ανήκουστο και προσβλητικό το να πλένουν τα χέρια τους. Αυτοί ήταν gentlemen κι άρα λόγω κοινωνικής θέσης τα χέρια τους ήταν από μόνα τους καθαρά ότι κι αν έπιαναν όπου κι αν τα ‘βαζαν. Ανήκουστο το μέγεθος της βλακείας που κουβαλάει το ανθρώπινο ζώο ανά τους αιώνες. To 1865 ο Hebra ανέλαβε να τον βάλει στο ίδρυμα. Του είπε πως θα πάνε να δούνε τα καινούρια ινστιτούτα που άνοιξε.

Όταν κατάλαβε ο Ignaz πως πάνε να τον βάλουν σε άσυλο ήταν ήδη αργά. Τον ‘πιασαν τα παλικάρια της ασφάλειας του ιδρύματος, τον έκαναν μαύρο στο ξύλο, του φόρεσαν ζουρλομανδύα και τον έκλεισαν στην απομόνωση. Για δύο βδομάδες τον χτυπούσαν, τον έλουζαν με κρύο νερό και τον μπούκωναν με καθαρτικά και καστορέλαιο. Και πάνω στις δύο βδομάδες (13 Αυγούστου 1865) ο Ignaz Semmelweis πέθανε. Ας το κρατήσουμε αυτό στην άκρη σχετικά με την φανταστική ιστορία που ξετυλίγουμε εδώ, του τι θα κάνεις όταν ανακαλύψεις την «μαγική» Συχνότητα για τον Cryptocides primordiales;

> Ο Pasteur γελοιοποιήθηκε για πολλά χρόνια σχετικά με την θεωρία του ότι τα μικρόβια προκαλούν τις αρρώστιες. Δεκάδες άλλοι ιατρικοί οραματιστές πέρασαν από την κόλαση για την απλή αμφισβήτηση του status quo του ιατρικού κατεστημένου, περιλαμβάνοντας τέτοιους θρύλους όπως ο Roentgen και οι ακτίνες του Χ. Ο Morton για την παράλογη ιδέα της αναισθησίας, ο Harvey για την παράξενη ιδέα της κυκλοφορίας του αίματος και πολλοί άλλοι τις τελευταίες δεκαετίες περιλαμβάνοντας τους: W.F. Koch, Revici, ο Dr Stanislaw Burzinsky, Naessens, Priore, Livingston-Wheeler.

> Ο Βιοχημικός Lawrence Burton διώχθηκε και δυσφημίστηκε σχετικά με το έργο του, για τη βελτίωση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος σε ασθενείς με καρκίνο και την ανακάλυψη ενός ορού για την συρρίκνωση των όγκων.

> Ο Δρ Dinshah Ghadiali ήταν ένας πρωτοπόρος στον τομέα της χρωματοθεραπείας, δυστυχώς, φυλακίστηκε και ο εξοπλισμός του, τα βιβλία και τα γραπτά καταστράφηκαν αφού είχε αντιμετωπίσει με επιτυχία τον καρκίνο θεραπεύοντας πολλούς ασθενείς από διάφορες «αυτοάνοσες» και «ανίατες» ασθένειες.

> Ο Hoxsey διώχθηκε και συνελήφθη 125 φορές σε μια περίοδο 16 μηνών, για άσκηση της ιατρικής χωρίς άδεια, μετά τη θεραπεία χιλιάδων ασθενών του καρκίνου, με τη χρήση βοτάνων. Η ταλαιπωρία τον τρέλανε.

> Ο Δρ Issels θεράπευε ασθενείς με καρκίνο με τη βοήθεια μιας ολοκληρωμένης ανοσοθεραπείας με τις ίδιες αρχές όπως η θεραπεία Gerson. Του έδωσαν σαν βραβείο μια χορταστική ποινή φυλάκισης με αναστολή και έχουν γίνει πολλές προσπάθειες για να αναγκαστεί να διακόψει την εργασία του.

> Ο Dr Wilhelm Reich, ο ψυχίατρος Wilhem Reich, που κάποτε εθεωρείτο, ως ο διάδοχος της έδρας του Σίγκμουντ Φρόιντ, έχασε τη ζωή του στη φυλακή, δολοφονήθηκε, μετά από την εργασία του σχετικά με την οργόνη που σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα. Η αμαρτωλή A.M.A. (American Medical Association) φρόντισε ο εξοπλισμός, τα βιβλία και τα γραπτά του, όλα να καταστραφούν και απαγορεύτηκε κάθε αναφορά στο όνομα του, όχι τον μεσαίωνα αλλά στα μέσα του 20ου αιώνα.

 

> Ο Georges Lakhovsky (1869 στην Ρωσία – 1942 στην Νέα Υόρκη, ΗΠΑ) ένας Ρώσος μηχανικός, επιστήμονας, συγγραφέας και ανεξάρτητος ερευνητής, εφευρέτης. Η ανεξαρτησία του έδωσε την ελευθερία να πειραματιστεί με νέες και φρέσκιες ιδέες, χωρίς να ενταχθεί στο δόγμα του κατεστημένου. Ο Lakhovsky λέει ότι: «Κάθε ένα από τα κύτταρά μας, είναι κι ένα λεπτό αντηχούν κύκλωμα και όταν αυτά τα κυκλώματα ταλάντωσης είναι σωστά, τότε εμείς ή οποιοδήποτε πράγμα διαβίωσης είναι υγιές. Όταν μια εξωτερική πηγή κάνει τα κύτταρα μας να ταλαντώνονται με διαφορετικό ρυθμό, στη συνέχεια αυτά αρρωσταίνουν.»

Στο βιβλίο του «Το μυστικό της ζωής» ο Lakhovsky γράφει: «Τι είναι ζωή; Είναι η δυναμική ισορροπία όλων των κυττάρων, η αρμονία των πολλαπλών ακτινοβολιών που αντιδρούν η μία στην άλλη. Τι είναι η νόσος; Είναι η ανισορροπία ταλάντωσης των κυττάρων, που προέρχεται από εξωτερικές αιτίες. Πρόκειται για την μάχη μεταξύ της ακτινοβολίας των μικροβίων και της ακτινοβολίας των κυττάρων»

Σε ηλικία 72 ετών, το 1942, ο Lakhovsky χτυπήθηκε από μια λιμουζίνα (!) Τρεις ημέρες αργότερα ο Lakhovsky πέθανε στο νοσοκομείο υποκύπτοντας στα τραύματα του. Σε όλες τις κατασκευές οργονιτών στο orgonodrome.gr υπάρχουν και δύο κεραίες Πολυκυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky.

> Dr. Ruth B. Drown, η μεγαλύτερη επιστήμων της Ραδιονικής την κυνήγησαν μέχρι εξόντωσης, γιατί έβγαζε αξονικές φωτογραφίες, τομογραφίες εξ αποστάσεως με ένα φιλμ και δέκα ποτενσιόμετρα. Έκανε απόλυτα σωστές διαγνώσεις εξ αποστάσεως και θεράπευε εξ αποστάσεως επίσης. Όλα αυτά στις αρχές του προηγούμενου αιώνα. Φυσικά αυτό δεν μπορούσε να γίνει ανεκτό απ’ το γνωστό ιατρικό κατεστημένο. Ειδικά όταν άρχισε να κάνει αξονικές φωτογραφικές τομές σε φωτογραφίες από UFOs.

Μάλιστα στις αξονικές φωτογραφίες εξ αποστάσεως σε ασθενείς, διαπιστώνονταν μετά την νεκροτομή ότι είχε απόλυτη ακρίβεια. Όλα αυτά με ένα φιλμ και μερικά ποτενσιόμετρα. Στους τότε γιατρούς αυτό φάνταζε σαν μαύρη μαγεία! [αναζήτησε το σχετικό άρθρο]

> Τι να πούμε για τον γιατρό Dr Ryke Hamer και την Νέα Ιατρική του, σήμερα είναι εξόριστος από τις μισές «πολιτισμένες» χώρες του πλανήτη, αφού πέρασε μια βόλτα, από τις πιο σκληρές φυλακές και κάποια περίεργα ψυχιατρικά κολαστήρια … και πολλοί ακόμη οραματιστές επιστήμονες ανάλογης μεγαλοφυΐας και δυναμικής. Όλοι τους υποτιμήθηκαν, βασανίστηκαν και δολοφονήθηκαν άμεσα ή έμμεσα, από το ιερατείο του ιατρικού κατεστημένου της παράνοιας. Το ορθόδοξο ιατρικό ιερατείο-κατεστημένο της εγωπάθειας, της ανηθικότητας και των πολλών (μαύρων) χρημάτων, δυσαρεστείται και επιδιώκει να εξουδετερώνει, να καταστρέφει ή και να δολοφονεί, με περίεργα ατυχήματα ή με την βοήθεια των ιδρυμάτων τους ψυχιατρικών ή φυλακών, όσους αμφισβητούν τις ήδη παγιωμένες πεποιθήσεις του, όπως πολύ ορθά και λογικά κάνει, κάθε καθώς πρέπει παγ(ι)ωμένο δόγμα που σέβεται τον εαυτό του. Συνήθως ο οραματιστής που το αμφισβητεί πληρώνει βαρύ τίμημα για αυτήν του την «αίρεση».

Για να ξαναπάμε στην αρχή, στο φανταστικό σενάριο, μόλις έχεις ανακαλύψει μια νέα θεραπεία, έναν νέο τρόπο, που μπορεί να εξαλείψει τις μικροβιακές αρρώστιες, αλλά εσύ και η θαυμαστή θεραπεία σου δεν είναι πολύ δημοφιλής. Τι κάνεις στην συνέχεια; Δηλ. τι επιλογές έχεις για να κάνεις την θεραπεία σου να φτάσει στους ασθενείς που την χρειάζονται για να θεραπευτούν, άλλωστε γι αυτούς προορίζεται. Όταν ξεκίνησες όλο πάθος και χαρά να εργάζεσαι, το καλό και την ίαση των ανθρώπων είχες στον νου σου, αυτό ήταν το καύσιμο για να ξεπεράσεις κάθε αναποδιά και κάθε εμπόδιο και ΝΑΙ το κατάφερες, μα τώρα, δεν ξέρεις τι να το κάνεις.

Τα κέντρα ερευνών και τα διδακτικά ινστιτούτα θα δεχόντουσαν με χαρά τα νέα της εκπληκτικής σου ανακάλυψης; Λες να μην ενθουσιάζονταν αν μάθαιναν ότι έχεις μια θεραπεία για τις ίδιες ασθένειες όπου λαμβάνουν (φανερά και κρυφά) εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο για να τις ερευνήσουν; Σίγουρα όχι, αν αυτό θα σήμαινε το τέλος του πακτωλού χρημάτων που ρέουν στις τσέπες τους. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν δάνεια να πληρώσουν και οικογένειες να υποστηρίξουν και ένα στάτους στην κοινωνία δηλ. ένα όνομα που δεν θ’ αφήσουν να το υποτιμήσει ένας «τυχαίος» που ανακάλυψε λέει ένα κάτι που θεραπεύει, σ’ ένα ασήμαντο κι άγνωστο εργαστήριο … Μπα δεν νομίζω να είχες κάποια επιτυχία, το αντίθετο θα έλεγα και συμφωνεί μαζί μου η ιστορία ανάλογων περιπτώσεων, όπως και η λογική σου, άρα ας μείνεις μακριά από τα ερευνητικά κέντρα και τα διδακτικά ινστιτούτα. Κάνεις τότε μια δεύτερη σκέψη, μεγαλοφυή και συνάμα λογική σκέψη, αφού παράτησες τα Ερευνητικά Κέντρα. Αχ ! αυτή η πολύπαθη ΛΟΓΙΚΗ !!!

Πίσω από τη δήθεν εγκυρότητα των δημοσιεύσεων των μεγάλων «έγκριτων» περιοδικών που καθορίζουν τις επιστημονικές εξελίξεις στον κόσμο μας, κρύβεται όπως πάντα η προπαγάνδα, το συμφέρον, (όχι πάντα οικονομικό) ο δογματισμός, η ηλιθιότητα, η λογοκρισία και η ελεγχόμενα στρεβλή πληροφορία. Όταν διαβάζεις λοιπόν «Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Science, Nature» κ.λπ. λάβε σοβαρά υπόψη σου, όσα θα διαβάσεις εδώ. Επίσης, όταν ο γιατρός λέει ότι το τάδε ή το δείνα φάρμακο είναι «ασφαλές» και «αποτελεσματικό» θυμήσου όσα θα ακούσεις στα βίντεο από την ομιλία που κάνει ο γιατρός Ben Goldacre στο TED και ο τίτλος είναι: «Τι δεν γνωρίζουν οι γιατροί για τα φάρμακα που συνταγογραφούν»

Όταν ένα νέο φάρμακο περνά από έλεγχο, τα αποτελέσματα των δοκιμών θα πρέπει να δημοσιεύονται για τον υπόλοιπο κόσμο της Ιατρικής, μόνον που, τις περισσότερες φορές, τα αρνητικά ή αναπόδεικτα αποτελέσματα μένουν ακαταχώρητα, αφήνοντας τους γιατρούς και τους ερευνητές στο σκοτάδι. Σε αυτή την φλογερή ομιλία ο Μπεν Γκολντέικερ εξηγεί γιατί αυτές οι ακαταχώρητες περιπτώσεις των αρνητικών αποτελεσμάτων είναι ιδιαίτερα παραπλανητικές κι επικίνδυνες.

Στις 2/12/2012 δημοσιεύεται στο Βήμα άρθρο με τίτλο «Επιδημία Επιστημονικής Απάτης» το οποίο θίγει τις αναρίθμητες επιστημονικές απάτες κι όταν το γνωστό και «έγκυρο» ΔΟΛ επιτρέπει κάτι τέτοιο … έχει ξεφύγει η απάτη !!! Διαβάστε λοιπόν κι αναρωτηθείτε κάθε φορά που ακούτε τις «επιστημονικές αυθεντίες» … απλά αναρωτηθείτε … και ψάξτε !

Οι επιστήμονες πολλές φορές θεωρούνται από όλους εμάς τους κοινούς θνητούς «μικροί θεοί» ικανοί με τις ανακαλύψεις τους να αλλάξουν τη ρότα της ζωής μας. Και όντως τα πράγματα συχνά είναι κάπως έτσι, αφού η επιστημονική έρευνα δεν αποτελεί μόνο ένα θεωρητικό αντικείμενο που απασχολεί μια «κλίκα ειδικών» αλλά μεταφράζεται σε απτές αλλαγές για τον παγκόσμιο πληθυσμό σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα.

Οι επιστήμονες όμως είναι και οι ίδιοι κοινοί θνητοί, οι οποίοι μάλιστα ολοένα και περισσότερο, σύμφωνα με μια νέα, άκρως ενδιαφέρουσα μελέτη, δείχνουν με τις πράξεις τους τον (κακό) γήινο χαρακτήρα τους δημοσιεύοντας μελέτες με «κατασκευασμένα» στοιχεία, μελέτες με παλαιά στοιχεία που πλασάρονται ως καινούργια, μελέτες που βασίζονται στη λογοκλοπή.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση λοιπόν τα φαινόμενα (μιας καλής δημοσίευσης σε ένα έγκριτο επιστημονικό περιοδικό) κυριολεκτικώς απατούν, αφού η επιστημονική απάτη δείχνει να γιγαντώνεται ολοένα και περισσότερο, όπως ανέφεραν μιλώντας στο «Βήμα» οι δύο κύριοι συγγραφείς της μελέτης, ο καθηγητής Εργαστηριακής Ιατρικής και Μικροβιολογίας, διευθυντής του Εργαστηρίου Κλινικής Μικροβιολογίας στο Ιατρικό Κέντρο Harborview της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ουάσιγκτον στο Σιάτλ Φέρικ Φανγκ και ο συνάδελφός του καθηγητής στο Τμήμα Μικροβιολογίας και Ανοσολογίας του Κολεγίου Ιατρικής Αλμπερτ Αϊνστάιν στη Νέα Υόρκη Αρτούρο Κασαντεβάλ. Παθολογία του ερευνητικού «σώματος»

Τόσο ο καθηγητής Φανγκ όσο και ο καθηγητής Κασαντεβάλ έχουν ως κύριο πεδίο έρευνας το να «ξετρυπώνουν» τα παθογόνα τα οποία καθιστούν αδύναμο το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπινου οργανισμού. Οι δύο ερευνητές όμως ακολουθούν επί έτη την ίδια τακτική και σε ό,τι αφορά την επιστημονική έρευνα, αποκαλύπτοντας την παθογένειά της που μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο ολόκληρο το επιστημονικό σώμα.

Οι δύο επιστήμονες, οι οποίοι είχαν ιδιαίτερη ευαισθησία σχετικά με το θέμα της αξιοπιστίας των επιστημονικών ερευνών, καθώς αντιμετώπιζαν τον «δράκο» εκ των έσω (ο καθηγητής Φανγκ είναι ο εκδότης της επιστημονικής επιθεώρησης «Infectionand Immunity», ενώ ο καθηγητής Κασαντεβάλ, ο οποίος παλαιότερα ήταν μέλος της εκδοτικής ομάδας του «Infectionand Immunity», έχει γίνει πλέον και ο ίδιος εκδότης του επιστημονικού περιοδικού «mBio»), αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους ώστε να κάνουν την πιο ενδελεχή έρευνα που έχει γίνει ως σήμερα σχετικά με τους λόγους της απόσυρσης επιστημονικών μελετών από τις επιστημονικές επιθεωρήσεις.

Συνεργάστηκαν με τον αναλυτή στην επικοινωνία των ιατρικών θεμάτων Γκραντ Στιν έχοντας, όπως μας λέει ο καθηγητής Κασαντεβάλ, ως αρχική πρόθεση «να ανακαλύψουμε τους λόγους για τους οποίους γίνονται λάθη στα επιστημονικά άρθρα, τα οποία οδηγούν σε απόσυρσή τους, με στόχο να εκδώσουμε οδηγίες για την αποφυγή τους. Εκπλαγήκαμε όταν είδαμε από την ανάλυση ότιο «βασιλιάς» της απόσυρσης ήταν η απάτη και όχι τα λάθη».

ΑΠΑΤΗ, Ο «ΒΑΣΙΛΙΑΣ» ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ

Η μελέτη των καθηγητών δημοσιεύθηκε online την 1η Οκτωβρίου στην επιθεώρηση «Proceedingsofthe National Academyof Sciences» (PNAS) και αποτελούσε αναλυτική ανασκόπηση 2.047 ερευνητικών άρθρων των πεδίων της βιοϊατρικής και των επιστημών ζωής τα οποία είχαν εμφανιστεί στη βάση δεδομένων PubMed και είχαν αποσυρθεί ως τις 3 Μαΐου 2012. Όπως εξηγεί ο καθηγητής Φανγκ, «σαρώσαμε ολόκληρη τη βάση του Pub Med, η οποία περιέχει περί τα 25 εκατομμύρια άρθρα από τη δεκαετία του 1940 που άρχισε να λειτουργεί ως σήμερα, προκειμένου να καταλήξουμε σε αυτά που αποσύρθηκαν και να αναζητήσουμε την αιτία της απόσυρσης.

Καταλαβαίνει κάποιος λοιπόν ότι το δείγμα ήταν πολύ καλό, αν μάλιστα αναλογιστεί ότι σύμφωνα με εκτιμήσεις ο συνολικός αριθμός ερευνητικών άρθρων που έχουν δημοσιευθεί ως σήμερα σε επιθεωρήσεις παγκοσμίως εκτιμάται γύρω στα 50 εκατομμύρια. Μέσω αυτής της σάρωσης καταλήξαμε σε 2.047 άρθρα που αποσύρθηκαν από το 1940 ως σήμερα – η πρώτη απόσυρση έγινε το 1977 και αφορούσε άρθρο του πεδίου της Ιατρικής που είχε δημοσιευθεί τέσσερα χρόνια νωρίτερα. Είδαμε λοιπόν ότι η απόσυρση μελετών αποτελεί ένα σχετικώς καινούργιο «σπορ» χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρωτύτερα δεν υπήρχαν «χαλκευμένες μελέτες».

Ο καθηγητής σημειώνει βέβαια ότι πρέπει να λάβουμε υπόψη μας πως ο αριθμός των δημοσιεύσεων έχει εκτοξευθεί τις τελευταίες δεκαετίες σε σύγκριση με το παρελθόν. «Είναι όμως μόνο αυτή η απάντηση αρκετή για την αύξηση των αποσύρσεων; Από ανάλυση που διεξαγάγαμε λαμβάνοντας υπόψη την κατακόρυφη αύξηση των δημοσιεύσεων, καταλήξαμε και πάλι στο συμπέρασμα ότι οι αποσύρσεις έχουν αυξηθεί δυσανάλογα τα τελευταία χρόνια». Οι ερευνητές αναζήτησαν τα αίτια της απόσυρσης των μελετών καταφεύγοντας σε πολλές και διαφορετικές πηγές, από τις ίδιες τις ανακοινώσεις ανάκλησης που δημοσιεύονται στις επιστημονικές επιθεωρήσεις, ως το ειδικό Γραφείο για την Ερευνητική Ακεραιότητα που ανήκει στο υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ και το blog RetractionWatch (http://retractionwatch.wordpress.com) ένα από τα πιο χρήσιμα δικτυακά «εργαλεία» για την παρακολούθηση των αποσύρσεων μελετών.

Aσε τις “ψεύτικες ειδήσεις” οι περισσότεροι καλοπροαίρετοι άνθρωποι μπορούν να δουν, να αισθανθούν τα ψέμματα, είναι η “πραγματική είδηση” που χρειάζεται έλεγχο!

ΑΛΜΑΤΩΔΗΣ ΑΥΞΗΣΗ «ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΩΝ» ΜΕΛΕΤΩΝ

Ιδού τι καρπούς απέδωσε η αναζήτησή τους: μόλις το 21,3% των αποσύρσεων αφορούσε λάθος ενώ, αντιθέτως, το 67,4% αφορούσε επιστημονικά «παραστρατήματα» – συμπεριλαμβανομένων απάτης ή υποψίας για απάτη (ποσοστό 43,4%), παρουσίασης ενός παλαιότερου άρθρου ως καινούργιου σε άλλο επιστημονικό έντυπο (14,2%) καθώς και λογοκλοπής (9,8%). Σημειώνεται ότι μεταξύ των… πειραγμένων άρθρων που «ψάρεψαν» οι επιστήμονες ήταν και 19 από έλληνες ερευνητές, περίπου τα μισά εκ των οποίων είχαν αποσυρθεί εξαιτίας λογοκλοπής ή εμφάνισης παλαιότερων στοιχείων ως καινούργιων.

Οι ερευνητές σημειώνουν ότι ως σήμερα οι ατελείς ή παραπλανητικές ανακοινώσεις των επιστημονικών περιοδικών και των ακαδημαϊκών κέντρων σχετικά με την απόσυρση των δημοσιευμένων μελετών είχαν οδηγήσει σε υποεκτίμηση σχετικά με τον ρόλο της απάτης στη συνεχιζόμενη «επιδημία των αποσύρσεων». Τα νέα, επικαιροποιημένα στοιχεία που προκύπτουν από τη μελέτη στο PNAS δείχνουν ότι η ανάκληση μελετών εξαιτίας απάτης δεκαπλασιάστηκε από το 1975 ως σήμερα!

Προφανώς οι αριθμοί αυτοί φαίνονται και είναι εντυπωσιακοί (αν όχι τρομακτικοί). Ωστόσο ο ίδιος σπεύδει να προσθέσει ότι πρέπει να δούμε τα πράγματα υπό το σωστό πρίσμα. «Παρ’ ότι η επιστημονική απάτη έχει αυξηθεί, πρέπει να αναφέρουμε πως με βάση το σύνολο της επιστημονικής παραγωγής η απόσυρση μελετών εξαιτίας απάτης αντιστοιχεί σε 1 ανά περίπου 10.000 άρθρα. Έτσι δεν μπορούμε να πούμε ότι τα ποσοστά είναι μεγάλα, ενώ πρέπει επίσης να υπογραμμίσουμε ότι η πλειονότητα των επιστημόνων δεν συμμετέχει σε «κατασκευασμένες μελέτες».

Την ίδια στιγμή βέβαια είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι προφανώς υπάρχουν και μελέτες πουενώ αποτελούν προϊόν απάτης δεν αποσύρθηκαν ποτέ, ακριβώς επειδή το σύστημα θέλει από πολλές πλευρές να καλύψει την απάτη – κάτι τέτοιο δεν θα βόλευε ούτε τους επιστήμονες ούτε τα ακαδημαϊκά ιδρύματα τα οποία εκπροσωπούν ούτε τα επιστημονικά περιοδικά». Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και μια περίπτωση επιστημονικής απάτης, κυρίως σε ό,τι αφορά τις βιοϊατρικές επιστήμες, έχει τεράστιο κόστος για την κοινωνία

«ΈΓΚΡΙΤΟΙ» ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!

Που γίνονται όμως οι περισσότερες δημοσιεύσεις απατηλών μελετών; Θα περίμενε κάποιος ότι αφορούν τα θεωρούμενα πιο «δεύτερα» επιστημονικά περιοδικά και όχι τις εκτιμώμενες ως έγκριτες επιθεωρήσεις, εκείνες με τον μεγαλύτερο Impact Factor (IF ή συντελεστής εμβέλειας επί το ελληνικότερον) – o συντελεστής εμβέλειας είναι ένα μέτρο το οποίο αντανακλά τον μέσο αριθμό αναφορών που έχουν γίνει από άλλους επιστήμονες σε άρθρα τα οποία έχει δημοσιεύσει το κάθε επιστημονικό έντυπο μέσα στα δύο προηγούμενα χρόνια και αποτελεί επίσης μέτρο της σπουδαιότητας του εκάστοτε επιστημονικού περιοδικού στο πεδίο του.

Και όμως τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι. Για του λόγου το αληθές, αναφέρεται σε μελέτη που διεξήγαγε σε συνεργασία με τον καθηγητή Φανγκ, η οποία εξέταζε τον ρυθμό ανακλήσεων άρθρων σε 17 επιστημονικά περιοδικά από το 2001 ως το 2010. Από τη μελέτη εκείνη είχε προκύψει ότι όσο μεγαλύτερο IF είχε ένα επιστημονικό περιοδικό τόσο περισσότερες αποσύρσεις άρθρων γίνονταν σε αυτό. Δεν είναι λίγοι βέβαια εκείνοι που υποστηρίζουν ότι αυτό συμβαίνει ακριβώς επειδή τα επιστημονικά έντυπα που βρίσκονται στην κορυφή περνούν από μεγαλύτερο κόσκινο σε σύγκριση με τα υπόλοιπα, με αποτέλεσμα να είναι επόμενο να εντοπίζονται σε αυτά περισσότερα λάθη (και όχι μόνο).

Ο καθηγητής Φανγκ δεν διαφωνεί, τονίζει όμως ότι το νόμισμα έχει πάντοτε δύο όψεις. Όπως λέει,«η σύγχρονη εποχή κάνει το επιστημονικό κλίμα πολλές φορές δυσλειτουργικό. Από τη μια, οι επιστήμονες πασχίζουν να παρουσιάσουν μια ελκυστική μελέτη, γεγονός που προσφέρει διπλό όφελος: τόσο χρηματοδοτήσεις όσο και άνοδο στην κλίμακα της ιεραρχίας. Και μάλιστα οι περισσότεροι ερευνητές τρέχουν να κάνουν τη δημοσίευση όσο πιο γρήγορα γίνεται προκειμένου να προλάβουν άλλες «αντίπαλες» ομάδες, οι οποίες πιθανώς θα φέρουν στο φως αντίστοιχα αποτελέσματα – έτσι μπορεί να … κόψουν δρόμο από τη σωστή επιστημονική πρακτική προκειμένου να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αλλά και τα επιστημονικά περιοδικά θέλουν να δημοσιεύουν όσο πιο εντυπωσιακές μελέτες γίνεται ώστε να διατηρούν το γόητρό τους μέσω του υψηλού Impact Factor τους, πιθανώς χωρίς να ψάχνουν κάποιες φορές όσο πρέπει το πώς ακριβώς κατέληξαν οι επιστήμονες στα εντυπωσιακά αποτελέσματα».

Όπως γλαφυρά συμπληρώνει ο καθηγητής Κασαντεβάλ, αυτό που συμβαίνει σήμερα στον επιστημονικό «στίβο» μοιάζει πολύ με εκείνο που συμβαίνει και στον αθλητικό: «Το μεγάλο ζήτημα είναι η ανταμοιβή. Αν στα σπορ οι αθλητές αγωνίζονταν μόνο για τα μετάλλια, κανένας δεν θα ντοπαριζόταν. Το σύστημα όμως είναι πλέον τέτοιο που ένα μετάλλιο μεταφράζεται σε παχυλά συμβόλαια με πλήθος εταιρειών. Έτσι και στους επιστήμονες: μια καλή δημοσίευση σημαίνει μεγαλύτερη χρηματοδότηση, αποδοχή, εξέλιξη».

Διάκριση Βραβείο στον κυνηγό κεφαλών απατεώνων-ιατρών

Η ανάγκη για πάταξη της επιστημονικής απάτης αποτελεί ένα ολοένα και πιο «καυτό» θέμα μεταξύ των ειδημόνων. Τρανή απόδειξη ένα «νεόκοπο» βραβείο προαγωγής της «υγιούς» επιστημονικής έρευνας το οποίο φέρει το όνομα του σερ John Maddox, ο οποίος διετέλεσε διευθυντής της έγκριτης επιστημονικής επιθεώρησης «Nature» επί 22 έτη και πέθανε το 2009. Το βραβείο αυτό δόθηκε στις αρχές Νοεμβρίου στον κινέζο επιστημονικό συντάκτη Σι Μιν Φανγκ (το μοιράστηκε με έναν βρετανό ψυχίατρο, τον Σάιμον Γουέσλι), ο οποίος έχει θέσει ως στόχο ζωής να ξεσκεπάζει την επιστημονική απάτη στη χώρα του.

Ο Φανγκ, ο οποίος έχει σπουδές Βιοχημείας, ξεκίνησε ήδη από το 2000 να φέρνει στο φως περιπτώσεις επιστημονικής απάτης στην ιστοσελίδα του New Threads. Για παράδειγμα, έθεσε υπό αμφισβήτηση δημοφιλή συμπληρώματα τα οποία υπόσχονταν ανανέωση του DNA, η παρέμβασή του αυτή οδήγησε τελικώς την κυβέρνηση στο να εκδώσει προειδοποιήσεις σχετικά με αυτά τα συμπληρώματα. Παράλληλα τα έβαλε με υποτιθέμενους μεγαλογιατρούς που όλα έδειχναν πως ήταν αγύρτες, παραλίγο όμως να το πληρώσει πολύ ακριβά.

Το καλοκαίρι του 2010 πληρωμένοι δολοφόνοι τους οποίους είχε «προσλάβει» ένας θιγμένος ουρολόγος κυνήγησαν τον Φανγκ και προσπάθησαν να τον σκοτώσουν. Λίγο νωρίτερα ο επιστημονικός συντάκτης είχε αμφισβητήσει μια χειρουργική μέθοδο που ακολουθούσε ο ουρολόγος, αλλά και το ίδιο το βιογραφικό του, στο οποίο παρουσίαζε ψεύτικα στοιχεία.

Θέλει αρετή και τόλμη πολλές φορές η αποκάλυψη της πικρής αλήθειας. Ερεύνησε, Μελέτησε, αύξησε την ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΝΩΣΗ λοιπόν κι αναρωτήσου κάθε φορά που ακούς τις «επιστημονικές αυθεντίες» … απλά αμφέβαλε, αναρωτήσου … και ψάξε !

Ας συνεχίσουμε την πορεία σου από την ανακάλυψη, στην παραγωγή, της θαυμαστής θεραπείας σου

Να πας την ανακάλυψη σου στην φαρμακευτική βιομηχανία, σίγουρα θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον γι’ αυτούς τους προστάτες της ανθρωπότητας, που θεραπεύουν και προφυλάσσουν εσένα και την οικογένεια σου, σωστά; Αλλά θυμήσου, έχεις ανακαλύψει μια καθολική θεραπεία που καθιστά τα φάρμακα απηρχαιωμένα, έτσι η φαρμακευτική βιομηχανία απλά –και λογικά για την δική της ύπαρξη- μπορεί να είναι λιγότερο από ενθουσιασμένη ή πρόθυμη να ακούσει για το έργο σου.

Βέβαια τα μεγάλα αφεντικά της φαρμακοβιομηχανίας θα κάνουν κάθε προσπάθεια να βεβαιωθούν ότι η τεχνολογία σου που εξαφανίζει τις αρρώστιες δεν θα δει ποτέ το φώς της δημοσιότητας, εμποδίζοντας την να πάρει άδεια από τις αντίστοιχες υπηρεσίες. Είναι γνωστό τι έκαναν οι φαρμακευτικές εταιρίες στον Dr Wilhelm Reich παρέα με την αμαρτωλή A.M.A. (American Medical Association) ενεργοποιώντας αυτές τις «αντίστοιχες υπηρεσίες». Πάρε μια ιδέα: «Απαγορεύεται η ταχυδρόμηση μεταξύ πολιτειών βιβλίων που φέρουν τη λέξη οργόνη. Επιπλέον θα καούν σε κλιβάνους όλα τα βιβλία και οι εργασίες του Dr Reich, ενώ ο ίδιος καταδικάζεται σε φυλάκιση». Υπόθεση αρ. 1056, 19 Μαρτίου 1954, Περιφερειακό Δικαστήριο Ηνωμένων Πολιτειών, Πόρτλαντ Μέιν, Δικαστής John D. Kliford

 Η απάντηση του Dr Wilhelm Reich

«Δεν υπάρχουν αποδείξεις. Δεν υπάρχουν αυθεντίες κανενός είδους. Κανένας Πρόεδρος, Ακαδημία, Δικαστήριο, Κογκρέσο ή Γερουσία σ΄ αυτή τη γη δεν έχει τη γνώση ή τη δύναμη να αποφασίσει ποια θα είναι η γνώση του αύριο. Είναι άχρηστο να προσπαθείς να αποδείξεις κάτι που είναι άγνωστο σε κάποιον που είναι αδαής του αγνώστου, ή φοβάται την απειλητική δύναμή του. Μόνο οι παλιοί, καλοί κανόνες της μάθησης θα φέρουν τελικά την κατανόηση για τον εισβολέα της γήινης ύπαρξής μας. Αυτοί που δε γνωρίζουν τους δρόμους της μάθησης ας κάνουν στην άκρη, ενώ αυτοί που ξέρουν τι είναι γνώση, ας τρέξουν στο μονοπάτι προς το άγνωστο. Η Αναζήτηση της Γνώσης είναι Ανώτατη Ανθρώπινη Δραστηριότητα. Τίποτα άλλο, παρά οι νόμοι της μάθησης, δεν μπορούν να την ορίσουν».

Ω ! Ναι, πονάει, θυμώνει και εξοργίζει και μόνο η καταγραφή των γεγονότων, από την αντιμετώπιση που επεφύλαξε το ιατρικό κατεστημένο με όλα τα παρακλάδια των «αντίστοιχων υπηρεσιών», αυτών των μεγάλων για την ανθρωπότητα, μεγαλοφυϊών όντων. Σχετικά με τον Dr Wilhelm Reichκαι όλους τους μεγάλους ανθρώπους-επιστήμονες που έδωσαν την ζωή τους για όλους εμάς, έχω γράψει και μπορείς να τα βρεις τόσο στο www.terrapapers.com στο www.orgonodrome.gr όσο και δημοσιευμένα στο περιοδικό Strange n. 148-154

Πάμε να δούμε λοιπόν, αφού απορρίψαμε –για λόγους προσωπικής επιβίωσης– τα κέντρα ερευνών, τα διδακτικά ινστιτούτα και την φαρμακευτική βιομηχανία, τι θα κάνεις με την ανακάλυψη σου και πως στο καλό θα φτάσει στον αποδέκτη της, δηλ. στον άνθρωπο και δη στον ασθενή.

Τώρα υποθέτοντας ότι η θαυμαστή σου θεραπεία είναι ένα ηλεκτρονικό όργανο, το μόνο κόστος της χρήσεως της είναι ο ηλεκτρισμός. Ταυτόχρονα είναι απολύτως αβλαβής για τους ασθενείς, που μπορούν να αναρρώσουν χωρίς να χάσουν τα μαλλιά τους, την κατάρρευση του ανοσοποιητικού τους, το σπίτι τους, το μυαλό τους και τις οικονομίες τους. Με την τεχνολογία σου, δεν υπάρχει κανένας λόγος για τους καρκινοπαθείς, να πληρώνουν πάνω από 300.000 δολάρια για να αρρωστήσουν θανάσιμα από την χημειοθεραπεία, τις ραδιενεργές ακτινοβολίες και το μακελειό του νυστεριού. Όπως φαίνεται δεν θα βρεις πολλούς φίλους και υποστήριξη ανάμεσα σε αυτούς που ασκούν τα επαγγέλματα των ογκολόγων, των ραδιολόγων και των χειρούργων, λογικό κι αυτονόητο δεν είναι;

Μπορείς να δοκιμάσεις τα νοσοκομεία και τις μεγάλες κλινικές. Πόσο όμως θα ενθουσιαστούν όταν πρόκειται για μια θεραπεία που γίνεται στο γραφείο του γιατρού και η οποία ακυρώνει την ασθένεια, πριν ο ασθενής νοσηλευτεί; Χάρις σε εσένα μεγαλοφυΐα μου, το προσωπικό αυτών των ιδρυμάτων και οι μεγάλες ασφαλιστικές που βρίσκονται πίσω τους, ουσιαστικά μένουν χωρίς αντικείμενο δουλειάς. Γιατί οι ασφαλιστικές εταιρείες; Σίγουρα θα ενδιαφέρονταν να γλυτώσουν από τα έξοδα της νοσηλείας, τουλάχιστον οι εταιρείες που δεν έχουν επενδύσει στα νοσοκομεία, όπου το προσωπικό κάθεται και περιμένει κάποιον να σπάσει κάνα πόδι ή κάνα αυτοκινητιστικό ατύχημα, καθώς και αυτοί που δεν θα χάσουν ασφαλισμένους, ως αποτέλεσμα της εφεύρεσής σου και οι φαρμακευτικές εταιρείες που δεν προσπαθούν να πωλήσουν το φαρμακευτικό τους στοκ, «ανακαλύπτοντας» ανύπαρκτες ασθένειες.

Αυτόματα σε απορρίπτουν αλλά ενημερώνουν και όλους τους υπόλοιπους για την κίνδυνο που ξαφνικά προέκυψε δηλ. εσένα και την θεραπευτική συσκευή σου. Εντάξει καλό είναι να ξεχάσεις και τις ασφαλιστικές εταιρείες. Φαίνεται ότι απέκτησες ένα «μικρό πρόβλημα προσωπικής επιβίωσης» με το ιατρικό κατεστημένο, τι λες; Για πάμε παρακάτω να δούμε πόσο πιο χάλια μπορούν να γίνουν τα πράγματα στην πολιτισμένο πλανήτη που βρεθήκαμε. Προφανώς οι μόνοι φίλοι που έχεις, είναι κάποιοι ασθενείς κι αυτοί οι προοδευτικοί γιατροί, που βλέπουν την αλλαγή σαν μια ευκαιρία, παρά σαν απειλή για το καθιερωμένο τους μονοπώλιο που παράγει χρήματα.

Αυτοί οι άνθρωποι θα σε αγαπήσουν. Αλλά δεν κινούν τα κινήματα, δεν ανήκουν στο ιατρικό κατεστημένο, κινούνται στις παρυφές του και μάλιστα γέρνουν έξω απ’ αυτό. Δεν έχουν πρόσβαση, ούτε την δύναμη να ενεργοποιήσουν ή να ελέγξουν αυτές τις «αντίστοιχες υπηρεσίες». Θα μου πεις εδώ, αγανακτισμένος, κουρασμένος κι απηυδισμένος, «Εντάξει θα την διαθέσω απευθείας στους ανθρώπους, για να θεραπευθούν οι άνθρωποι έφτιαξα την θεραπεία μου τι με νοιάζει το κατεστημένο και οι συν αυτό;»

Σωστή σκέψη και λογική, όπως σωστές και λογικές είναι οι προθέσεις σου, πίσω από το πάθος που σε οδήγησε για να καταπιαστείς με το καλό και την υγεία των ανθρώπων. Όμως μεγαλοφυΐες σαΐνι μου, το ιατρικό κατεστημένο και οι συν αυτό (φαρμακοποιοί, ασφαλιστές κλπ) είναι οι Σύγχρονοι Θεοί [χωρίς εισαγωγικά] που μπροστά τους το γνωστό δωδεκάθεο ωχριά σε δύναμη και δόξα. Ξέρεις τι κάνουν οι άνθρωποι με τους Θεούς; Τους λατρεύουν, τους προσκυνούν, ακούν τυφλά ότι τους λένε οι εκπρόσωποι τους και ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ. Γι’ αυτό στις ταυτότητες τους δεν γράφει πουθενά την λέξη «Πολίτης» αλλά την λέξη «ΥΠΗΚΟΟΣ».

Αν λοιπόν ο «Θεός με την λευκή μπλούζα» πει ότι είσαι για τα σίδερα, ενώ εσύ θεραπεύεις, ανακουφίζεις και γλυτώνεις απ’ τον θάνατο και την αρρώστια ανθρώπους, τι θεωρείς πως θα πιστέψουν και σε ποιόν θα υπακούσουν οι πιστοί υπήκοοι; Αυτονόητο έτσι; Είπαμε να βοηθήσεις τους ανθρώπους να ζήσουν γεροί και δυνατοί, όχι να γίνεις τροφή των λιονταριών στην άρρενα, προς τέρψη των πιστών υπηκόων και παραδειγματισμό των «αιρετικών» !!! όπως έγινε ο Royal Raymond Rife εν προκειμένω και όλοι οι αναλόγου ευφυΐας άνθρωποι.

 

Ο ROYAL RAYMOND RIFE ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΒΙΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Το τι ακολουθεί τώρα, είναι ακριβώς η ιστορία –πραγματική κι ουχί φανταστική- αυτής της εντυπωσιακής θεραπείας του μεγάλου επιστήμονα Royal Raymond Rife και του τι της συνέβη. Σε ένα από τα πιο μαύρα επεισόδια της γραπτής ιστορίας, αυτή η αξιοθαύμαστη θεραπεία σαμποταρίστηκε και θάφτηκε από τα αδίστακτα ανθρώπινα ζώα, του Θείου Συστημικού Ιερατείου της Ιατρικής κοινότητας και των παρατρεχάμενων απ’ τις «αντίστοιχες υπηρεσίες».

Επανεμφανίστηκε από την underground φυσική ιατρική στον κόσμο της υγείας, μόνο από τα μέσα της δεκαετίας του ‘80. Αυτή είναι η ιστορία του Royal Raymond Rife των θαυμαστών ανακαλύψεων, των ηλεκτρονικών του οργάνων και η απίστευτη περιπέτεια της ζωής του. Εάν δεν έχεις ποτέ ξανακούσει για τον Royal Raymond Rife, ετοιμάσου να εξοργιστείς, γιατί αυτός ο άνθρωπος, πέτυχε για όλους εμάς, τόσα, ώστε κυριολεκτικά να τον εξαλείψουν από προσώπου γης. Αλλά συγκράτησε την οργή σου, αφού διαβάσεις πρώτα παρακάτω.

Απολύτως λογικά, για ευνόητους, αν και απόλυτα ανήθικους λόγους, το Ιερατείο του Ιατρικού Κατεστημένου να τα θεωρεί όλα αυτά μια διασκεδαστική φαντασίωση και φυσικά λέξη δεν έχει να πει επί της ουσίας, για τους ανθρώπους που ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΙ. Πάντως, για τους ανήσυχους ανεξάρτητους ερευνητές, θα αναφερθούν αρκετοί αξιοσέβαστοι γιατροί και ιατρικές αρχές που δούλεψαν με τον Rife καθώς και μερικές αξιοσημείωτες τεχνικές πλευρές της δημιουργίας του. Σε τελική ανάλυση, ο μόνος αληθινός τρόπος να αποφασίσεις αν μια τέτοια επαναστατική θεραπεία είναι αποτελεσματική ή όχι είναι να την βιώσεις προσωπικά ο ίδιος.

Η ιατρική βιβλιογραφία είναι γεμάτη από στημένες «διπλά-τυφλές» δοκιμές κλινικής έρευνας, τα αποτελέσματα των οποίων συχνά καθορίζονται εκ των προτέρων, από τα κατεστημένα επιχειρηματικά συμφέροντα που εμπλέκονται. Υπάρχει και το γνωστό φαινόμενο του placebo, που σημαίνει ότι και το ζαχαρόνερο θεραπεύει !!! και μάλιστα σε ποσοστό 80 -90% έναντι ενός φαρμάκου που τελικά βγαίνει στην κυκλοφορία. Εάν παρατηρήσεις το FDA και τις άλλες ρυθμιστικές διαδικασίες και διαδικασίες αδειοδότησης και τις κατευθυντήριες γραμμές, είναι μοναδικό και πολύτιμο το ότι μπορείς να πειραματιστείς με αυτή την αβλαβή θεραπεία.

Ο Royal Raymond Rife ήταν ένας ιδιοφυής επιστήμονας που γεννήθηκε το 1888 και πέθανε το 1971.Αφού μελέτησε στο Johns Hopkins, ο Rife ανέπτυξε τεχνολογία η οποία σήμερα χρησιμοποιείται στο πεδίο της οπτικής, των ηλεκτρονικών, της ραδιοχημείας, της βαλλιστικής και της αεροπορίας. Ο Rife πρακτικά ανέπτυξε την βιολεκτρική ιατρική μόνος του. Έλαβε 14 μεγάλα βραβεία και τιμητικές διακρίσεις και έγινε επίτιμος διδάκτωρ στο πανεπιστήμιο της Heidelberg για την εργασία του.

Κατά την διάρκεια των 66 ετών που ο Rife πέρασε σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας ιατρικά μηχανήματα, δούλεψε γα την Zeiss Optics, για την κυβέρνηση των ΗΠΑ και για αρκετούς ιδιωτικούς ευεργέτες. Ο πλέον γνωστός ήταν ο Henry Timkin, ιδιοκτήτης του εργοστασίου ρουλεμάν Timkin. Επειδή ο Rife ήταν αυτοδίδακτος σε πολλά διαφορετικά πεδία, έψαχνε διαισθητικά για απαντήσεις σε περιοχές πέρα από την άκαμπτη επιστημονική δομή της εποχής του και της δικής μας.

Κατείχε τέλεια τόσο πολλές διαφορετικές αρχές, ώστε είχε στην διανοητική του φαρέτρα, τις ικανότητες και τις γνώσεις μιας ολόκληρης ομάδας επιστημόνων και τεχνικών από ένα αριθμό διαφορετικών επιστημονικών πεδίων. Έτσι όταν μια νέα τεχνολογία χρειαζόταν για να επιτελέσει ένα νέο έργο, ο Rife απλώς την εφεύρισκε και την κατασκεύαζε μόνος του. Οι εφευρέσεις του Rife περιλαμβάνουν ένα μικροσκόπιο ετεροδυνώσεως υπεριωδών ακτινών, ένα μικρο-ανατόμο και ένα μικροχειριστή. Όταν κατανοήσεις τις επιτεύξεις του Rife, σίγουρα θα καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι ήταν ένα από τα πλέον χαρισματικά και πολύπλευρα επιστημονικά μυαλά στην ανθρώπινη ιστορία.

 

Ήδη από το 1920, ο Rife είχε τελειώσει το πρώτο (και μοναδικό) παγκοσμίως μικροσκόπιο ιών.

Το 1933 είχε τελειοποιήσει αυτήν την τεχνολογία και είχε κατασκευάσει το απίστευτα πολύπλοκο Universal Microscope, που είχε περίπου 6.000 διαφορετικά μέρη και ήταν ικανό να μεγεθύνει τα αντικεί neinnewsgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ