2017-05-18 12:58:44
Φωτογραφία για ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΤΟ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΙΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ
«Σήμερα διαπιστώνουμε το μεγάλο κόστος τριών χαμένων χρόνων για την κοινωνία και για την οικονομία και σημαντικές επιπρόσθετες επιβαρύνσεις για όλους τους Έλληνες και ειδικά τους ασθενέστερους», δήλωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου με τα νέα μέτρα, το οποίο χαρακτήρισε 4ο μνημόνιο.

Ακόμη, χαρακτήρισε τη σημερινή «μια δύσκολη μέρα για τη χώρα», συμπληρώνοντας πως το 4ο μνημόνιο ήταν αχρείαστο, όπως αχρείαστο ήταν και το 3ο.

Κατά τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αυτή η εξέλιξη δεν ήταν και δεν είναι μια νομοτελειακή εξέλιξη, αλλά αποτέλεσμα πολύ συγκεκριμένων επιλογών. «Όσο συγκεκριμένες, όμως, και αν ήταν αυτές οι επιλογές, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι υπάρχει άλλος δρόμος για να βγει η χώρα από την κρίση», πρόσθεσε.

Μίλησε για έναν δρόμο που στηρίζεται στην υγιή επιχειρηματικότητα, που φέρνει την προσέλκυση επενδύσεων σε απόλυτη προτεραιότητα, που θέτει το νοικοκύρεμα του κράτους σε πρώτη προτεραιότητα. «Ένας δρόμος ο οποίος πρεσβεύει ένα διαφορετικό μείγμα δημοσιονομικής πολιτικής με συμμάζεμα των κρατικών δαπανών, αλλά και με χαμηλότερους φόρους και για τις επιχειρήσεις, αλλά και για τους πολίτες», κατέληξε.

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ