2017-05-20 01:00:03
Φωτογραφία για Γι΄αυτό ο Αλαφούζος ψάχνει επενδυτή στο εξωτερικό
Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου από τον Παναθηναϊκό. Ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου φέρεται να είχε αποφασίσει εδώ και καιρό την απόσυρσή του απ’ τα «πράσινα» κοινά, αλλά τα όσα συνέβησαν με τον ΠΑΟΚ, αποτέλεσαν τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο Αλαφούζος αναζητεί έναν ισχυρό οικονομικό παράγοντα από το εξωτερικό, προκειμένου να του μεταβιβάσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ. Η αναζήτηση δεν αφορά την Ελλάδα, διότι όποιος επιθυμούσε να εμπλακεί στον Παναθηναϊκό, θα μπορούσε να το πράξει χωρίς... προσκλητήριο.

Οι συνεργάτες του Αλαφούζου εστιάζουν την προσοχή τους σε ξένους επιχειρηματίες (ή εταιρίες), οι οποίοι αναπτύσσουν δραστηριότητες σε ελληνικό έδαφος και θα είχαν όφελος από την ανάμειξη τους στον Παναθηναϊκό. Κοινώς, ο Αλαφούζος προτιμά ανθρώπους οι οποίοι δημιουργούν δουλειές στη χώρα μας και προτίθενται να μείνουν πολλά χρόνια
. Ο εφοπλιστής ακολουθεί αυτή την τακτική, προκειμένου να μειώσει τις πιθανότητες να παραδώσει την ομάδα σε κάποιον, ο οποίος δεν θα έχει το παραμικρό "δέσιμο" με την Ελλάδα και εφόσον τα πράγματα δεν εξελιχθούν όπως τα περιμένει, θα εξαφανιστεί ένα ωραίο πρωινό...Οικονομικές αξιώσεις δεν εκφράζονται από τον Αλαφούζο. Αντίθετα ο επιχειρηματίας είναι διατεθειμένος να βοηθήσει το νέο ιδιοκτήτη τον πρώτο χρόνο. Οι προσεχείς μέρες θα είναι φυσικά κρίσιμες, με τα πάντα να ξεκαθαρίζουν απ’ το Δ.Σ. της ΠΑΕ, που πιθανότατα θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, με την επιστροφή του μεγαλομετόχου από τη Σαντορίνη και την ταφή του πατέρα του.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ