2017-05-21 09:34:40
Φωτογραφία για Στην Ι.Μ Αγίου Νικολάου Σιαμάδων Καλαμπάκας ο Α/ΓΕΣ Αντγος Αλκιβιάδης Στεφανής
Με την παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή, πραγματοποιήθηκε προχθές Παρασκευή ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στην Ι.Μ. Αγ. Νικολάου Σιαμάδων Καλαμπάκας, επί τη ανακομιδή των ιερών λειψάνων του Αγίου Νικολάου Αρχιεπισκόπου Μύρων – Λυκίας στον οποίο και είναι αφιερωμένο το καθολικό της Μονής. 

Όπως πριν από μέρες το kranosgr είχε έγκυρα δημοσιεύσει (ΕΔΩ), στον εορτασμό επρόκειτο να παραστεί ο συμμαθητής του Ηγουμένου Αρχιμανδρίτη Μακάριου Ιακωβάκη από τη ΣΣΕ νυν Αρχηγός του ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής μαζί με το Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη.

Παρόλο το δύσκολο πρόγραμμα του Αρχηγού ο οποίος μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής βρισκόταν στην Αθήνα, τελικά τα κατάφερε και για λίγες ώρες μετέβη στην ορεινή περιοχή της Καλαμπάκας για να τιμήσει τον Άγιο Νικόλαο και το συμμαθητή του  Αρχιμανδρίτη Μακάριο Ιακωβάκη. Όσον αφορά το Δκτη της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη, δεν μπόρεσε τελικά να ανταποκριθεί στην πρόσκληση και να παραστεί, αφού έπρεπε να βρίσκεται στην περιοχή της Καρδίτσας συνοδεύοντας σε περιοδεία τον ΑΝΥΕΘΑ Δημ. Βίτσα
  
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ