2017-05-21 12:20:05
Φωτογραφία για Νέα ανεξήγητη αυτοκτονία στο Βόλο – Οδηγίες αν δεν νιώθετε ψυχολογικά καλά
 

Βόλος: Δασκάλα αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον 6ο όροφο – Η 50χρονη έπεσε από τον φωταγωγό του 6ου ορόφου πολυκατοικίας, στη Νέα Ιωνία. 

 

Πληθαίνουν οι αυτοκτονίες χωρίς λόγο κι ας θέλουν κάποιοι να τις αποδίδουν στην κρίση. Η αιτία είναι η ασυνήθιστη και μη συμβατή με το σώμα και το πνεύμα μας ακτινοβολία που δεχόμαστε τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα εδώ και λίγες μέρες, μοιάζει λες και κάποιος έχει ανεβάσει το volume!

Σήμερα το πρωί μια 50χρονη δασκάλα έπεσε από τον φωταγωγό του 6ου ορόφου πολυκατοικίας, στην συμβολή των οδών Φιλαδελφείας και Κυρίλλου, στη Νέα Ιωνία. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στις 10 περίπου το πρωί και σύμφωνα με τις μαρτυρίες περιοίκων, η γυναίκα δεν ήταν ένοικος της συγκεκριμένης πολυκατοικίας, αλλά έμενε στην ίδια γειτονιά.

Επειδή η πόρτα εισόδου της πολυκατοικίας ήταν κλειστή, η 50χρονη άρχισε να χτυπά τυχαία κουδούνια μέχρι που κάποιος της άνοιξε. Ανέβηκε τότε, μέχρι τον 6ο όροφο της πολυκατοικίας όπου υπάρχει φωταγωγός και πήδηξε στο κενό, βρίσκοντας τραγικό και ακαριαίο θάνατο. Για να φθάσει μάλιστα, το παράθυρο του φωταγωγού, πήρε μαζί της ένα καρεκλάκι, πάνω στο οποίο βρέθηκαν τα γυαλιά της.


Ο θόρυβος από την πρόσκρουση της άτυχης γυναίκας στο έδαφος έγινε αντιληπτός από ενοίκους της πολυκατοικίας, οι οποίοι έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει και αντίκρισαν το άψυχο σώμα της γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 50χρονη ήταν δασκάλα, παντρεμένη και με δύο μεγάλα παιδιά και μάλιστα περίμενε να γίνει γιαγιά. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι χθες βράδυ επικοινώνησε με φίλη της, στην οποία είπε ότι δεν αισθανόταν καλά ψυχολογικά. Σύμφωνα με μαρτυρίες ενοίκων στο magnesianews.gr πριν από περίπου τρία χρόνια είχε συμβεί ακόμη μία αυτοκτονία στην πολυκατοικία, αυτός είναι και ο λόγος που αποφασίστηκε η πόρτα της ταράτσας να παραμένει μονίμως κλειδωμένη.

Οδηγίες αν δεν νιώθετε ξαφνικά ψυχολογικά καλάΕπειδή το κακό έχει παραγίνει, θα σας δώσουμε μερικές οδηγίες σε περίπτωση που νιώσετε ανεξήγητη ή και ξαφνική ψυχική δυσφορία:

Μην την κρατάτε μέσα σας, μοιραστείτε την με κάποιο οικείο πρόσωπο που είστε σίγουροι θα σας ακούσει και θα κατανοήσειΚλείστε ό,τι ηλεκτρομαγνητικές συσκευές εκπέμπουν ακτινοβολία στο σπίτι- wifi, ασύρματα τηλέφωνα, κινητά, κομπιούτερ κ.λ.π.Πείτε το Πάτερ Ημών, αν είστε Χριστιανοί, ή όποια άλλη προσευχή σας δίνει δύναμηΦύγετε από την πόλη, από πυκνοκατοικημένη περιοχή και πηγαίνετε στη φύση. Μόνοι ή με καλή παρέα, χωρίς να ανοίξετε συζήτηση για καθημερινά θέματα που σας βαραίνουν.Γειωθείτε! Βγάλτε παπούτσια και περπατήστε ξυπόλυτοι στη γη, ξαπλώστε στη γη και παραδοθείτε της. Τα μάτια στον ουρανό. Παρακαλέστε την να σας πάρει όλο το βάρος -σώματος και ψυχήςΚάντε Διαλογισμό. Το καλύτερο φάρμακο για την κατάθλιψη και την κακή ψυχολογία. Όταν νιώσετε ένα με το Όλο, δεν θα υπάρχει αίσθημα μοναξιάς, που καμιά φορά μας κατακλύζει την καρδιά ακόμα κι όταν βρισκόμαστε ανάμεσα σε πολύ κόσμοΑν ακούσετε στο εσωτερικό αυτί σας φράσεις τύπου “δεν αντέχω άλλο”, “θέλω να πεθάνω” κ.λ.π. παραμείνετε ψύχραιμοι και πείτε: Αυτό δεν είμαι εγώ, κάποιος άλλος το λέει. Εγώ είμαι το Πνεύμα (και όντως κάποιος άλλος το λέει, αλλά μην τον ψάχνετε…)Ανοίξτε την καρδιά σας με ό,τι σας ευχαριστείΜην προσπαθήστε να “παλέψετε” το αρνητικό συναίσθημα, σας εμπλέκει χειρότερα στα δίχτυα του. Αντίθετα, παραδοθείτε στη Χάρη του Θεού, ζητώντας Φως και βοήθεια. Αφεθείτε σ’ Αυτόν, όπως κάποιος αφήνεται στην άνωση της θάλασσας και επιπλέει.Το ξαναλέω και δεν θα βαρεθώ μέχρι να γίνει κατανοητό: Ασύρματη ακτινοβολία = Αντίχριστος. Κάποια μας την επιβάλλουν με το ζόρι. Κάποια την δεχτήκαμε αμαχητί. Ξεκινήστε να αφαιρείτε όση μπορείτε από πάνω σας!

Βόλος σήμερα. Ψεκασμοί και μετά εμφανίστηκαν σύννεφα με μικροκύματα
nea.allnewz.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ