2017-05-21 13:45:28
Φωτογραφία για Φωτιά και τσεκούρι στους Χριστιανούς κι εμείς απλά κοιτάζουμε! ΒΙΝΤΕΟ
Οι Χριστιανοί διώκονται με ρυθμούς που τείνουν πλέον να τους εξαφανίσουν από το χάρτη,

σε περιοχές που αποτελούσαν το λίκνο του Χριστιανισμού, όπως η Μέση Ανατολή.

Τα στοιχεία που έρχονται στο φως είναι συγκλονιστικά!

Σε χώρες όπου οι Χριστιανοί ζούσαν αιώνες πριν τους Μουσουλμάνους, τώρα που οι Μουσουλμάνοι υπερτερούν πληθυσμιακά, διώκονται από αυτούς και θανατώνονται.

Πριν από 100 χρόνια το 20% της Β. Αφρικής και της Μ.Ανατολής αποτελούνταν από Χριστιανούς. Σήμερα οι Χριστιανοί αποτελούν το 4% του πληθυσμού! Το πιο μεγάλο μέρος της μείωσης αυτής συνέβη μέσα στην περασμένη δεκαετία!!!

Μόνο στην Αίγυπτο για παράδειγμα μέσα σε 2 χρόνια, δεκάδες χιλιάδες Κόπτες Χριστιανοί έχουν εγκαταλείψει τη χώρα τους. Κι αυτό λόγω των σφοδρών επιθέσεων που οι μουσουλμάνοι εκτελούν εναντίον τους.

Δείτε σε αυτό το βίντεο τι συμβαίνει με τις διώξεις των Χριστιανών σε παγκόσμια κλίμακα. Κανείς δεν μιλάει γι’αυτά. Κανείς δεν τους υπερασπίζεται, αλλά αφήνονται έρμαια στους αιμοδιψείς μουσουλμάνους απανταχού της γης.


Αναρωτηθείτε τι κάνουμε εμείς για όλα αυτά; Τίποτα! Απλά δεχόμαστε τη ρητορική των ΜΜΕ που μας πείθουν ότι φταίμε κι από πάνω, επειδή έχουμε ακόμα ασφάλεια και ελευθερία στη χώρα μας, επειδή «μαζί τα φάγαμε», ενώ οι ευθύνες βαρύνουν αυτούς που μας λένε τα ψέματα αυτά και θέλουν να γίνουμε όλοι κυνηγημένοι, με τον τρόμο, ώστε να υποταχθούμε στον Παγκόσμιο ηγέτη που θα φέρει την ασφάλεια.

Ποιοί είναι αυτοί που γνωρίζουν ποιος θα είναι αυτός ο ηγέτης; Ποιοί είναι αυτοί που γνωρίζουν τι είναι το χάραγμα; Οι Χριστιανοί. Γι’αυτό πρέπει να πεθάνουν. Για να μην χαλάσουν την ειρήνη του Αντιχρίστου.

Αλλά το Σχέδιο του Θεού είναι άλλο και κανείς δεν μπορεί να το αλλάξει, όσο αίμα χριστιανικό κι αν χύσει σε αυτό τον κόσμο.

Ιησούς Χριστός Νικά
el.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ