2017-05-22 16:43:09
Φωτογραφία για Λαμία: Που αφιέρωσε την ιστορική άνοδο της ομάδας ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ
Χαρά, συγκίνηση, ανακούφιση, άγχος για την επόμενη μέρα Πολλά και ανάμικτα τα συναισθήματα χθες για τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Λαμία, Πανουργιά Παπαϊωάννου, ο οποίος ήταν από τους ελάχιστους που πίστεψαν ότι η ομάδα μπορεί να ανέβει στα μεγάλα σαλόνια, άσχετα από τα εμπόδια που θα έβρισκε στο δρόμο της.

Χθες βράδυ για κάποιες ώρες όμως ξέχασε τα δύσκολα και αφέθηκε στα χέρια παικτών και φιλάθλων, από τους οποίους πραγματικά αποθεώθηκε.

Λίγο πριν μιλώντας για την ιστορική άνοδο της ομάδας, αφιέρωσε την μεγάλη αυτή επιτυχία, σε όσους αγαπούσαν την ομάδα και "έφυγαν" χωρίς να προλάβουν να τη δουν στην Α' Εθνική, καθώς επίσης και τον πατέρα του, που έχει φύγει από τη ζωή. λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αυτός ήταν που μου έμαθε να κερδίζω τις μάχες...», είπε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, φανερά συγκινημένος.

«Κάναμε τη Λαμία περήφανη. Κάποιοι μας χλευάζανε, λέγανε τη Λαμία χωριό, αποδείξαμε όμως πως η Λαμία είναι ποδοσφαιρική δύναμη. Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός. Τώρα πρέπει όλοι μαζί να στηρίξουμε την ομάδα. Κράτησα την υπόσχεση που είχα δώσει πριν από 5 χρόνια και τώρα ζούμε το όνειρο. Αφιέρωνω την επιτυχία αυτή σε όσους "έφυγαν" και δεν πρόλαβαν να την χαρούν και στον πατέρα μου που έχει φύγει από τη ζωή, γιατί αυτός ήταν που μου έμαθε να κερδίζω τις μάχες...», είπε χαρακτηριστικά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λαμία.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ