2017-05-23 09:01:50
Φωτογραφία για Για αυξημένα μέτρα ασφαλείας στα υπόλοιπα νοσοκομεία κάνει λόγο ο Πολάκης – Βολές από Ν.Δ.
Posted By: Βασιλική Αγγουρίδη - Virus

Πρόβλεψη πως τα μέλη της σπείρας που έχει «ρημάξει» τα δημόσια νοσοκομεία θα συλληφθούν σύντομα έκανε ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας.

Μετά το διπλό χτύπημα σε Λαμία και Λάρισα (διαβάστε εδώ) ο Παύλος Πολάκης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζει ότι η Αριστοτέλους και οι διοικητές των νοσοκομείων έχουν εξασφαλίσει «την απρόσκοπτη συνέχιση των ραντεβού ασθενών, στα πληγέντα νοσοκομεία, αλλά και τη λήψη αυξημένων μέτρων ασφαλείας, με το υπάρχον δυναμικό υπηρεσιών φύλαξης, στα υπόλοιπα δημόσια νοσοκομεία της χώρας».

«Το Υπουργείο Υγείας βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και οι έρευνες για τη συγκεκριμένη υπόθεση βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Η σύλληψη των μελών της οργανωμένης σπείρας είναι θέμα ημερών», κατέληξε

Κατάσταση εκτός ελέγχου

«Το θέμα ξεφεύγει από μια απλή αστυνομική υπόθεση, διότι είναι αλλεπάλληλα τα κρούσματα», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου, χαρακτηρίζοντας απόλυτη προτεραιότητα την αναπλήρωση των μηχανημάτων και στα τρία νοσοκομεία.


«Η κατάσταση αρχίζει πλέον να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο. Μετά το Γενικό Αντικαρκινικό Ογκολογικό Νοσοκομείο “Άγιος Σάββας” και το Γενικό Νοσοκομείο του Βόλου, νέες κλοπές σημειώθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας», αναφέρει ο κ. Οικονόμου, αξιώνοντας συγκεκριμένες και άμεσες απαντήσεις από τα Υπουργεία Υγείας και Προστασίας του Πολίτη για την υπόθεση.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ