2017-05-23 13:56:54
Φωτογραφία για Όταν η υγεία γίνεται το μεγάλο Βατερλώ του ΣΥΡΙΖΑ…
ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Τομεάρχης Υγείας Ν.Δ.

Βουλευτής Επικρατείας

Είναι φανερός ο εκνευρισμός των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, κυβερνητικών και … συνδικαλιστικών, από τις περιοδείες του Τομέα Υγείας της ΝΔ σε όλη την Ελλάδα. Η επιτυχία μάλιστα αυτών των επισκέψεων (πρώτη φορά εξορμά σ’ όλη την Ελλάδα η ΝΔ για την υγεία) με τα πολυπληθή ακροατήρια, ειδικών αλλά κι εκπροσώπων φορέων, επιτείνει τον εκνευρισμό τους.

Η αποδόμηση των κυβερνητικών φλυαριών περί της υγείας, ειδικά για την πρωτοβάθμια υγεία, συνοδεύεται κι από εμπεριστατωμένες, μελετημένες και κοστολογημένες προτάσεις που έχει επεξεργαστεί το επιτελείο της Υγείας της ΝΔ για την Πρωτοβάθμια Υγεία. Γι’ αυτό το λόγο η αποδοχή αυτών των εκδηλώσεων είναι εντυπωσιακή. Για πρώτη φορά ακούει ο κόσμος της υγείας, συγκεκριμένες και κοστολογημένες προτάσεις για ένα κυβερνητικό σχέδιο υγείας από τη ΝΔ. Αν συμπληρωθεί η εικόνα κι από το άφθαρτο και χωρίς καμία εμπλοκή με τα προηγούμενα πεπραγμένα της υγείας (καλά αλλά κι άσχημα) δίδυμο των Οικονόμου-Φωτήλα, εξηγεί την αμηχανία και αφωνία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μπροστά στο πολιτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν για πρώτη φορά στον χώρο της υγείας.


Τους κατανοούμε γιατί μέχρι πριν λίγους μήνες είχαν μάθει να κουνάνε το δάκτυλο ως καθηγητές και εισαγγελείς. Τα πολλά μεροκάματα επαναστατικής συνδικαλιστικής γυμναστικής φαίνεται ότι τους έδιναν το…δικαίωμα. Σήμερα έχουν οι περισσότεροι λουφάξει κρυβόμενοι πίσω από ανώνυμες πηγές και περισπούδαστους σχολιασμούς ή αναπαυόμενοι σε χλιδάτες κυβερνητικές καρέκλες (στις οποίες κάθονται για να σκίσουν εν μία νυκτί το…μνημόνιο!!!) ενώ η κατάσταση της υγείας ραγδαία επιδεινώνεται! Από ό,τι μαθαίνουμε το πρόγραμμα εξορμήσεων του Τομέα Υγείας της ΝΔ θα συνεχιστεί, όπως και η απόγνωση των κυβερνητικών παραγόντων….

Ο ψυχίατρος…​
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ