2017-05-23 21:45:21
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τί συμβαίνει στα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ)? Γιατί καθυστερούν ν’ αποδώσουν τους πληρωμένους λογαριασμούς των πελατών τους στη ΔΕΗ???
 

Ξεκινήσαμε λοιπόν να το ψάχνουμε το θέμα και τι ανακαλύψαμε; 

Εδώ και κάποιες ημέρες έφθασαν στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο  καταγγελίες αναγνωστών που καταγγέλλουν την διακοπή της ηλεκτροδότησης των κατοικιών τους από την ΔΕΗ.

Ολες οι καταγγελίες όμως είχαν ένα κοινό στοιχείο που μας έβαλε σε υποψία κι αρχίσαμε να το ψάχνουμε:  

Οι εν λόγω καταναλωτές όλοι, είχαν πληρώσει τους λογαριασμούς τους στα ΕΛΤΑ !!!Ξεκινήσαμε λοιπόν να το ψάχνουμε το θέμα και τι ανακαλύψαμε;  

Οτι τα ΕΛΤΑ  έχουν στην κυριολεξία  «φαλιρίσει»  και δεν έχουν ρευστό να πληρώσουν τους μισθούς των υπαλλήλων τους !!!

Βρήκαν λοιπόν την εύκολη λύση να κρατήσουν τα χρήματα που εισέπρατταν απ’ τους πελάτες τους που πήγαν και πλήρωσαν τους λογ/σμούς  της ΔΕΗ  στα υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ !!!    

ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ, ΝΑΙ  Ή ΟΧΙ???   Είναι τα Ελληνικά Ταχυδρομεία στο σημείο ΜΗΔΕΝ κι ένα βήμα πριν την οριστική τους χρεωκοπία, ΝΑΊ ή ΟΧΙ ???    


Κι αν ναί, γιατί  δεν κάνουν μια ανακοίνωση προς το καταναλωτικό τους κοινό, κατεβάζοντας ταυτόχρονα και τα ρολά τους ;;;  

Η μέθοδος  της παρακράτησης χρημάτων απ’ τους πελάτες τους είναι αδίκημα και θα πρέπει να καταγγελθεί και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι. Είναι έτσι κύριε  Παππά , υπουργέ Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης  που έχετε ιδιαίτερη ευαισθησία με τα Ταχυδρομεία μιας και η μητέρα σας υπήρξε για πολλά χρόνια  υπάλληλος εκεί.  Βγείτε και πείτε ευθαρσώς στους πολίτες, τί συμβαίνει με τα ΕΛΤΑ!!!  ???  !!!Και μια ακόμα ερώτηση-απορία:  Μήπως το ρεύμα που πουλάνε στο καταναλωτικό κοινό τα ΕΛΤΑ, έχει και κάποια σχέση με τα παραπάνω ???  Εμεις θα επανέλθουμε με περισσότερες αποκαλύψεις μιας και η έρευνα που ξεκίνησαν οι συνεργάτες μας  θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος, γιατί πληροφορίες της τελευταίας στιγμής ομιλούν για … «πράγματα και θάματα»  που θα στείλουν και κάποιους στη φυλακή ….. Και για τον Καταναλωτή:Που θα κάνετε τις καταγγελίες σας:

Τις καταγγελίες σας μπορείτε να τις κάνετε ή στο ΣΔΟΕ ή στην Οικονομική Αστυνομία ανώνυμα μέσω τηλεφώνου ή email.

στην Οικονομική Αστυνομία: τηλ:11012 , email: [email protected]

Γενική Γραμματεία Καταναλωτή: 1520

Συνήγορος του Καταναλωτή: 2106460814

Συνήγορος του Πολίτη: 2107289600

Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης http://www.gedd.gr/

ΣΔΟΕ:

τηλ:1517

Διεύθυνση Πειραιώς 207 & Αλκίφρονος 92, 11853 Αθήνα

Τηλέφωνο 210.33.75.276

210.34.27.367

210.34.24.390

Fax 2106980529

Email

[email protected] ,

[email protected]

 

Πηγή
attikanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ