2017-05-24 09:08:06
Φωτογραφία για Χαμός στο Survivor - Έξαλλος ο Αγγελόπουλος με τον μισθοφόρο - Ντροπή σου. Μη μου φωνάζεις εμένα… [video]
«Είναι ντροπή. Εγώ θα αισθανόμουν ντροπή, αν κέρδιζα αυτό το παιχνίδι. 9-9 ήταν το παιχνίδι, έβαλα τρεις μπάλες και εσύ καμία».

Η “κλοπή” στο αγώνισμα του Survivor για την οποία κατηγορούν οι Μαχητές τον Γιώργο Αγγελόπουλο και κατ’ επέκταση τους Διάσημους έκανε μπάχαλο τους παίκτες.

Στο survivor χαμός επικράτησε με τον τρόπο που εξελίχθηκε το παιχνίδι...

Στο επίκεντρο βρέθηκε ο Ντάνος που έκανε μια παρατυπία στο αγώνισμα, ο μισθοφόρος που αντέδρασε και στη συνέχεια ενεπλάκησαν και άλλοι παίκτες...

Η κατάσταση μυρίζει... μπαρούτι στον Άγιο Δομίνικο και όλα δείχνουν ότι οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι στο χειρότερο σημείο.

Οι Διάσημοι κέρδισαν αρχικά, όμως οι Μαχητές έκαναν ένσταση γιατί ο Αγγελόπουλος δεν πάτησε ως όφειλε με βάση τον κανονισμό σε ένα σημείο. Έτσι ο τελευταίος καθοριστικός αγώνας (το σκορ ήταν 9-9)  επαναλήφθηκε κατά ένα μέρος, με αποτέλεσμα να επικρατήσουν τελικά οι Μαχητές.


Οι Διάσημοι αντέδρασαν έντονα και έγινε χαμός. Αντηλλάγησαν βαριές κουβέντες και κανείς δεν μπορούσε να ηρεμήσει τους παίκτες.

Μάλιστα ούτε κουβέντα δεν αντάλλαξαν όταν κάθονταν δίπλα στον Σάκη Ρουβά και υποδέχθηκαν τον καλλιτέχνη χωριστά!

Στον τελευταίο αγώνα με το σκορ ισόπαλο 9-9, μπήκαν στο στίβο η Ευρυδίκη και η Σάρα που θα έτρεχαν και στη συνέχεια Μάριος και Αγγελόπουλος για να αναμετρηθούν.

Σάρα και Ευρυδίκη έφτασαν σχεδόν μαζί για να παραδώσουν τη «σκυτάλη» στους άνδρες .

Ο Αγγελόπουλος πήγε σχεδόν μαζί με το Μάριο στις βολές, ήταν εξαιρετικά εύστοχος και νίκησε, βάζοντας γρήγορα τρία μπαλάκια.

Με τους Διάσημους να πανηγυρίζουν το έπαθλο, ο Αναγνωστόπουλος έκανε την κίνησή του και έβαλε μπουρλότο...

Επισήμανε ότι ο Αγγελόπουλος παρέβη έναν κανονισμό του παιχνιδιού. Δεν πάτησε στο ξύλο κατεβαίνοντας από το ζιπ λαιν.

Στην παρέμβασή του ο μισθοφόρος έχει δίκιο, όμως με δεδομένο ότι ο Αγγελόπουλος νίκησε με διαφορά τον Μάριο στις βολές, το συμπέρασμα ήταν ότι η παρατυπία αυτή δεν επηρέασε τελικά την έκβαση του αγώνα. Μάλιστα αυτό το παραδέχθηκαν και οι Μαχητές.

Ο Αναγνωστόπουλος ήταν τυπικά σωστός και η παραγωγή έκανε δεκτή την ένταση.

Ακόμα και ο Μάριος παραδέχθηκε ότι διαφώνησε με την επανάληψη του τελευταίου κομματικού του κρίσιμου αγώνα, αλλά πειθάρχησε στην άποψη της πλειοψηφίας.

Ο Μπο από την άλλη άρχισε να μιλά για «καραγκιόζηδες», χαρακτηρίζοντας το σκηνικό «γελοίο».

Ο Μισθοφόρος όμως ήταν ανένδοτος.

Ο αγώνας επαναλήφθηκε και ο Μάριος νίκησε αυτή τη φορά έναν εκνευρισμένο Αγγελόπουλο. Ήταν φανερό ότι ο μισθοφόρος είχε φέρει τον Αγγελόπουλο εκεί που ήθελε...

Στην τελετή του επάθλου οι Διάσημοι αρνήθηκαν να χειροκροτήσουν τους Μαχητές και η ένταση κλιμακώθηκε. Ο Μάριος προσπάθησε να δικαιολογήσει την ένσταση αλλά ανεπιτυχώς...

Η Ευρυδίκη είπε ειρωνικά «μπράβο στα παιδιά» και ο Ντάνος αρχικά είπε: «Δεν θέλω να πω τίποτα, ευχαριστώ». Όταν όμως ο Μισθοφόρος ισχυρίστηκε ότι θα κέρδιζε τον αγώνα με τον Κοκκινάκη αν έκανε την παρατυπία του Αγγελόπουλου εξερράγη. «Ντροπή σου» φώναξε, με τον Αναγνωστόπουλο να απαντά «λες ψέματα» και να ισχυρίζεται ουσιαστικά ότι ο αντίπαλος έκλεψε! «Κλέβω; Έβαλα τρεις μπάλες και ο Μάριος καμία» ανταπάντησε εκείνος.

Η “κλοπή” του Αγγελόπουλου προκάλεσε ένταση! Ζήτησαν επανάληψη του αγώνα οι Μαχητές!

Μετά το τέλος και του επαναληπτικού αγώνα, τον οποίο κέρδισαν οι Μαχητές και πήραν το έπαθλο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έγινε έξαλλος με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Εκτός εαυτού ο Μπο με τους Μαχητές! «Είναι γελοίο αυτό, καραγκιόζηδες…»

Κ.Α.: Άμα πήδαγα εγώ εκεί θα είχα κερδίσει το παιχνίδι με τον Κοκκινάκη; Μπορώ να στο κάνω 100 φορές και να καλύψω τη διαφορά που μπήκε το μπαλάκι. Εγώ έχω μάθει να μιλάω με επιχειρήματα.

Γ.Α.: Ντροπή σου, και στο ξαναλέω, ντροπή σου.

Κ.Α.: Κι εσύ λες ψέματα, γιατί είπες ότι πάτησες. Όταν τελείωσε, είπες ότι πάτησες, άρα λες ψέματα.

Γ.Α.: Άκου λίγο κάτι και μην μου φωνάζεις, δεν υπάρχει λόγος να μου φωνάζεις. Δεν πάτησα, το ντροπή σου ισχύει. Θεωρείς ότι είμαι άνθρωπος που όταν αγωνίζομαι, κλέβω; Απάντησέ μου συγκεκριμένα. Μου είπες ότι κλέβω. Έφυγα εγώ νωρίτερα για να κλέψω;

Κ.Α.: Στο ένα έχεις φύγει πολλές φορές.

Γ.Α.: Για να κλέψω;

Κ.Α.: Δεν ξέρω γιατί.

Γ.Α.: Είναι ντροπή. Εγώ θα αισθανόμουν ντροπή, αν κέρδιζα αυτό το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, τέλος. 9-9 ήταν το παιχνίδι, έβαλα τρεις μπάλες και εσύ καμία.

Αρπάχτηκε με τον Χρανιώτη ο Ντάνος! «Θα μου ... τα ...»
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ