2017-05-24 16:17:57
Φωτογραφία για Τι αλλάζει στα μισθολογικά στελεχών ΕΔ-ΣΑ και πως διαμορφώνονται οι συντάξεις με το νέο ν.4472/2017 (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο δικηγόρος-εργατολόγος Κώστας Τσουκαλάς στην σημερινή (24/05/2017) εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου μίλησε για το πως διαμορφώνονται το μισθολόγιο των στελεχών ΕΔ-ΣΑ και οι συντάξεις με την εφαρμογή του νέου ν.4472/2017. Είπε για τα μισθολογικά των ενστόλων ότι στην ουσία έχουμε:

- Την κατάργηση μιας σειράς επιδομάτων τους

- Την αλλαγή του τρόπου βαθμολογικής τους εξέλιξης, η οποία πλέον ομοιάζει με εκείνη των δημοσίων υπαλλήλων, αλλά βέβαια κρατούν τις καθαρές αποδοχές τους με προσωπική διαφορά.

- Την αλλαγή του μισθολογίου των στελεχών ΕΔ-ΣΑ με ένα τρόπο που μειώνει το εισόδημα, αλλά η διαφορά σε σχέση με το νέο και το παλαιό μισθολόγιο, συνεχίζει να παραμένει ως προσωπική διαφορά.

Είπε επίσης, ότι οι Στρατιωτικοί-Σώματα Ασφαλείας φοβούνται, όπως έγινε με τους συνταξιούχους, μήπως π.χ. σε 1 χρόνο χάσουν (με κάποιον άλλο νόμο) την προσωπική διαφορά.

Στη συνέχεια σχολίασε τις αλλαγές, που φέρνει ο νέος νόμος, στον υπολογισμό των συντάξεων και παρουσίασε χαρακτηριστικά παραδείγματα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΟΛΟ το Ειδικό Μισθολόγιο (ν.4472/2017) σε δύο (2) ΠΙΝΑΚΕΣ
staratalogia
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ