2017-05-24 23:32:25
Φωτογραφία για Survivor: Η πιο δυνατή στιγμή της εμφάνισης του Σάκη Ρουβά
Το γεγονός πως οι μαχητές έκλεψαν τη νίκη μέσα από τα χέρια των διασήμων, κάνοντας ένσταση στη νίκη του Γιώργου Αγγελόπουλου έχει προκαλέσει εντάσεις στις σχέσεις των παικτών των δύο ομάδων του Survivor.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος λέει ανοιχτά πως οι σχέσεις των δύο ομάδων δεν έχουν βελτιωθεί μετά το πέναλτι που χρεώθηκε ο Ντάνος στο τελευταίο αγώνισμα και οι διάσημοι στον επαναληπτικό αγώνα έχασαν τη νίκη στο Survivor. Ο Ντάνος μάλιστα υποστήριξε μιλώντας στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη πως δεν έπαιξε στον επαναληπτικό για να κερδίσει όταν οι δύο παίκτες λογομάχησαν για την απόφαση των μαχητών να κάνουν ένσταση για τη νίκη της ομάδας των διασήμων.

Αυτή η κόντρα μεταξύ των δύο ομάδων έχει πεισμώσει τους παίκτες των διασήμων που θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουν την "εκδίκησή" τους. Από τα πλάνα στο τρέιλερ του Survivor φαίνεται ότι είναι απίστευτα παθιασμένοι στο ιδιαίτερο συνεργατικό αγώνισμα. Οι διάσημοι και σίγουρα ο Ντάνος έχουν σκυλιάσει μετά τη νίκη που τους πήραν μέσα από τα χέρια και θα θελήσουν να εξαφανίσουν τους μαχητές από τον αγωνιστικό χώρο.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αγκαλιάζει τη πρωτιά ο ΠΑΟΚ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αγκαλιάζει τη πρωτιά ο ΠΑΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ