2017-05-25 10:01:12
Φωτογραφία για Η Corsair ανακοίνωσε νέα gaming καρέκλα T1 RACE
Η Corsair επεκτείνεται και σε μια άλλη κατηγορία προϊόντων για gaming, η οποία αυτή τη φορά βρίσκεται εκτός PC case. Ειδικότερα, η Corsair έρχεται να δώσει στους gamers μια νέα καρέκλα, η οποία θα τους επιτρέπει να απολαμβάνουν τα παιχνίδια που παίζουν στον υπολογιστή τους με μεγαλύτερη άνεση. Η πρώτη αυτή gaming Καρέκλα της Corsair, φέρει την ονομασία T1 RACE. Η Corsair αναφέρει ότι εμπνεύστηκε από τον χώρο των αγωνιστικών αυτοκινήτων, κάτι που δικαιολογεί και την επιλογή του ονόματος της νέας αυτής καρέκλας. 

Σύμφωνα με την εταιρία, η T1 RACE είναι σχεδιασμένη και κατασκευασμένη ώστε να προσφέρει άνεση, αλλά και υψηλή αντοχή στον χρόνο, με τον σκελετό της να είναι κατασκευασμένος από συμπαγές ατσάλι και τα μαξιλαράκια της από πυκνό αφρώδες υλικό. Το εξωτερικό υλικό του καθίσματος είναι κατασκευασμένο από τεχνικό δέρμα PU. Τόσο το κύριο σώμα της καρέκλας, τα μαξιλαράκια αυχένα και μέσης, όσο και τα μπράτσα, προσφέρουν πλήθος ρυθμίσεων ώστε ο χρήστης της καρέκλας να μπορεί να την προσαρμόσει στις ανάγκες του σώματός του και να εξασφαλίσει μια άνετη θέση. 


Οι τροχοί είναι κατασκευασμένοι έτσι ώστε να εξασφαλίζουν σταθερή και ομαλή κίνηση. Υπάρχει επιλογή πέντε διαφορετικών χρωμάτων, - κίτρινο, λευκό, μπλε, κόκκινο και μαύρο - ώστε η καρέκλα να ταιριάξει με τα υπόλοιπα έπιπλα του δωματίου ή απλά τα χρώματα του υπολογιστή, ενώ το λογότυπο της Corsair υπάρχει τόσο στο πίσω μέρος της καρέκλας όσο και στο προσκέφαλο. Η νέα καρέκλα της Corsair, T1 RACE, είναι άμεσα διαθέσιμη από τους συνεργάτες της Corsair παγκοσμίως. Ξ καρέκλα καλύπτεται από δύο χρόνια εγγύηση, ενώ η τιμή της στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας, είναι αυτή τη στιγμή στα 349,99 ευρώ.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ