2017-05-26 14:30:55
Φωτογραφία για ΕΚΤΟΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ O BITΣΑΣ
ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ επρόκειτο να επισκεφθεί σήμερα ο Δημή­τρης Βίτσας, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση στην τε­λετή παραλαβής των ταυτοποιημένων λειψάνων των 16 νεκρών Ελλήνων στρατιωτικών. Τελικά, την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Πάνος Καμμένος.

Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, πάντως, βγήκε χθες από την Εντα­τική, καθώς όλα βαίνουν ομαλά με την υγεία του -μόνο που πλέον θα πρέπει να μειώσει τους ρυθμούς εργασίας του, όπως του διεμήνυσαν ήδη οι γιατροί- ενώ από την πρώτη στιγμή βρέθηκε δίπλα του η σύντροφός του (και γενική γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας) Πέτη Πέρκα.

Ευχές για πλήρη ανάρρωση!

Β.ΣΚ.

(ΕΙΔΗΣΕΙΣ-26/05/2017)

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ