2017-05-27 16:24:08
Φωτογραφία για Όλοι εναντίον Καμμένου για το στρατόπεδο της Καλαμάτας
O Mητροπολίτης Μεσσηνίας, κ. Χρυ­σόστομος, και ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας.

Καθόλου... δημοφιλής δεν είναι στη Μεσσηνία το τελευταίο διάστημα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένος, καθώς η διαφαινόμενη απόφασή του για τη μη συνέχι­ση της λειτουργίας του στρατοπέδου Καλαμάτας, αλλά και η επίθεσή του κατά του τοπικού μητροπολίτη, κ. Χρυσόστομου, δημιούργησαν ηλε­κτρισμένο κλίμα, με όλους να στρέ­φονται εναντίον του. Αφορμή στάθηκαν ορισμένες αναφορές του κατά τη διάρκεια συνέντευξής του σε τηλεο­πτική εκπομπή, όπου δήλωσε ότι οι στρατεύσιμοι θα παρουσιάζονται στα κέντρα όπου θα υπηρετήσουν, αντί, όπως είπε, να χάνουν 45 μέρες σε ένα κέντρο εκπαίδευσης. 

«Το να φυλάμε αυτή τη στιγμή στρατόπεδα για να μη στενοχωρηθεί ο δήμαρχος δεν γίνεται», δήλωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και, αναφερόμενος στον μητροπολίτη Μεσ­σηνίας, είπε ότι εκείνος του επιτίθεται συνεχώς, διότι «τα τετράδια με τα ρουσφέτια που του έστελνε δεν τα ικανοποιεί».


Άμεση ήταν η αιχμη­ρή απάντηση από στελέχη της Ν.Δ., που έσπευσαν να επιτεθούν στον κ. Καμμένο, με τον Μ. Χρυσομάλλη μά­λιστα να σχολιάζει όλο νόημα: «Και κομπλεξικός (απέναντι στον Αντ. Σαμαρά) και θεομπαίχτης (απέναντι στον μητροπολίτη)». Παρέμβαση στο θέμα έκανε και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, ο οποίος κάλεσε τον υπουργό να σεβαστεί τη θεσμική θέση ευθύνης του. «Οι αναφορές του στον μητροπολίτη Μεσσηνίας είναι τουλάχιστον απαξιωτικές και θα έπρεπε ήδη να τις είχε ανασκευάσει δημόσια», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ ο πρώην υπουργός I. Λαμπρόπουλος δήλωσε πως «η ώρα της τιμωρίας δεν θα αρ­γήσει».

Σημειώνεται ότι τον κ. Καμ­μένο προσπάθησαν να υπερασπιστούν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κ. κ. Κατρούγκαλος, Κωνσταντινέας και Κοζομπόλη, χωρίς επιτυχία όμως.

(ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ_SECRET-27/05/2017)

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Επίθεση Καμμένου στον μητροπολίτη Μεσσηνίας ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ!
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ