2017-05-27 19:00:50
Φωτογραφία για ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΙ! Τι αποκαλύπτουν οι υπογραφές των ηγετών της G7 για το χαρακτήρα τους
Άγνωστες πτυχές των παγκόσμιων ηγετών αποκαλύπτουν οι υπογραφές τους.

Με αφορμή τη σύνοδο της G7 η γραφολόγος Σίλα Κουρτζ και τις υπογραφές που έπεσαν τις έβαλε στο μικροσκόπιο και αποφάνθηκε για το χαρακτήρα τους

Πάολο Τζεντιλόνι, πρωθυπουργός της Ιταλίας

Τα γράμματα είναι τονισμένα με μικρές καμπύλες σε κάποια από αυτά. Αυτό σημαίνει ότι όσοι γράφουν έτσι είναι σκεπτικιστές απέναντι στους άλλους, στενόμυαλοι και που δεν είναι ανοικτοί σε πράγματα τα οποία νιώθει ότι δεν ξέρει.

Ντόναλντ Τραμπ, πρόεδρος των ΗΠΑ

Είναι μεγάλη και επισκιάζει αυτές όλων των άλλων. Αυτό είναι σημάδι  υπερβολικής ματαιοδοξίας. Ματαιοδοξία σε τέτοιο βαθμό σημαίνει ότι πιστεύει ότι η αυτοεκτίμησή του είναι μεγαλύτερη των άλλων και πεισματάρης.

Άνγκελα Μέρκελ, καγκελάριος της Γερμανίας 

Η υπογραφή της είναι δυσανάγνωστη  με πολλά από τα γράμματα να μην συνδέονται. Δείχνει ένα άτομο με διαίσθηση και πρωτοβουλίες. Την  αρέσει να μιλά και διακατέχεται από  το αίσθημα της ζήλιας.


Τζάστιν Τριντό, πρωθυπουργός του Καναδά

Η υπογραφή του Τριντό ξεχωρίζει από αυτές των άλλων. Έχει ποικίλματα  και δεν ασκεί πίεση στο χαρτί όταν γράφει.

Είναι γρήγορος και χωρίς κόπο στοχαστής. Επίσης είναι αποφασιστικός και ενθουσιαστικός.  Η Κουρτζ τον χαρακτηρίζει «προσεκτικά ανορθόδοξο που προστατεύει τον πραγματικό του χαρακτήρα»

Ντόναλντ Τουσκ, πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Η υπογραφή του είναι πιο μικρή σε σχέση με τους υπόλοιπους. Όσοι γράφουν με μικρά γράμματα είναι συνεσταλμένοι ή αποκομμένοι. Το γεγονός ότι τα γράμματα είναι αιχμηρά δείχνουν όταν γράφτηκε γρήγορα που δείχνει ότι δεν τους αρέσει η αργοπορία. Είναι σύμφωνα με την Κουρτζ  “μυστικοπαθής, επίμονος, προσεκτικός αλλά και ενθουσιώδης».

Εμανουέλ Μακρόν, πρόεδρος της Γαλλίας

«Σαρωτική» είναι η υπογραφή του νεοεκλεγέντος προέδρου της Γαλλίας. Αυτό σημαίνει ότι ξέρει να βασίζεται στον εαυτό του και έχει ενέργεια. Το γεγονός ότι τα γράμματά του είναι αιχμηρά σημαίνει ότι κινείται γρήγορα και εκφράζονται καλά.

Σίνζο Άμπε, πρωθυπουργός της Ιαπωνίας

Αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι υπογράφει με ιαπωνικούς χαρακτήρες και όχι στα αγγλικά. Οι χαρακτήρες είναι αιχμηροί, με κενά και συχνά δε συνδέονται. Αυτό σημαίνει ότι είναι ενεργητικό άτομο, που παίρνει πρωτοβουλίες και υποστηρίζει τα πιστεύω του.

Τερέζα Μέι, πρωθυπουργός της Βρετανίας.

Δεν είναι εύκολα αναγνώσιμη η υπογραφή της Μέι. Τα γράμματα έχουν γωνίες και καμπύλες που δείχνουν μια χαλαρή και αυθεντική προσωπικότητα. Παράλληλα δείχνουν ότι είναι άπληστη στους στόχους της και ότι δεν αφήνει εύκολα αυτό που της ανήκει.

Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ο πολιτικός από το Λουξεμβούργο έχει την πιο απλή υπογραφή, ένα Ζ με μία οριζόντια γραμμή.

Δείχνει ένα πρόσωπο κρυψίνους. «Δεν θέλει κανείς να τον ξέρει μέχρι να κερδίσει την εμπιστοσύνη του», λέει η Κουρτζ.

Μ.Κ.
ΠΗΓΗ thesecretrealtruth
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ