2017-05-28 11:30:17
Φωτογραφία για Ανεμοστρόβιλος σάρωσε τη Σητεία
 

 

Έχει ο καιρός χααρπίσματα και έχουμε γίνει Τέξας με ανεμοστρόβιλους που σπάνια είχα η Ελλάδα κάποτε, όταν ήταν ανεξάρτητη χώρα… 

Η κακοκαιρία πλήττει τη χώρα -μάλλον, επιλεκτικά κάποιες χώρες της Ευρώπης- αφού έχουμε αφήσει να χειραγωγείται το κλίμα μας και να μην λέμε λέξη!

Λίγο μετά το Σάββατο το μεσημέρι ισχυροί άνεμοι δημιούργησαν ανεμοστρόβιλο στη Σητεία και ειδικότερα στην περιοχή του Πετρά και των Λιβαδίων. Οι εικόνες ξάφνιασαν όσους είδαν το ασυνήθιστο αυτό φαινόμενο για την περιοχή. Οι ζημιές δεν είναι πολλές μέχρι στιγμής, αλλά αναμένεται στο τέλος να γίνει τελική καταγραφή.

Αλλά και η Ρόδος είχε για μια ακόμα φορά την τιμητική της:

Κι αυτός είναι ο καιρικός χάρτης της Ευρώπης. Για πολλοστή φορά φέτος εμείς δεχόμαστε κακοκαιρία από τη Σιβηρία, ενώ η Γερμανία της Μέρκελ απολαμβάνει τον καλό καιρό. Μάλιστα είχε και το θράσος να δηλώσει ότι η διάσκεψη των χωρών-μελών της ομάδας G7 είχε «μία απογοητευτική» συζήτηση για την κλιματική αλλαγή! Της πέφτει βαριά, φαίνεται, η τεχνητή λιακάδα για να δουλεύουν τα φωτοβολταϊκά της! Αλλά ας είναι καλά οι μεγαλόστομοι πολιτικοί μας που κάνουν βαρύγδουπες δηλώσεις όπως ο Τσίπρας, “Τον ήλιο και το τσίπουρο δεν μπορούν να μας τον πάρουν”. Ευτυχώς που υποτίθεται πως δεν ξέρει ότι και μπορούν και το κάνουν!

nea.allnewz.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ