2012-05-22 12:30:06
Φωτογραφία για Δ.Σ. αποφάσεων στον Παναθηναϊκό!
Ο Παναθηναϊκός έχει το απόγευμα (17:00) Διοικητικό Συμβούλιο με τον Γιάννη Αλαφούζο να παρουσιάζει το πλάνο του για τη λαϊκή βάση. Θα προταθεί γενικός αρχηγός.

Πριν ξεκινήσει το Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της ΠΑΕ θα βρεθεί ο γιατρός Παναγιώτης Κουλουμέντας για να ενημερώσει για την αποθεραπεία του Σεμπαστιάν Λέτο για να αποφασίσουν για το μέλλον του Αργεντινού.

Ο Ελληνας επιχειρηματίας εκτός από το πλάνο του, αναμένεται να έχει έναν κατάλογο με τα αναλυτικά έξοδα της ΠΑΕ.

Ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ θα προωθήσει το ζήτημα της έγκρισης των προνομίων των μελών του σωματείου και θα αναφέρει το στάδιο που βρίσκονται οι προσπάθειες του για τα χρήματα που μαζεύει.

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα ενημερώσει αναλυτικά για τον λογαριασμό εσόδων και εξόδων της ΠΑΕ για να γνωρίζουν όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τι μέλλει γενέσθαι. Επίσης, αναμένεται να υπάρξει έγκριση των θυγατρικών εταιριών της ΠΑΕ (Green Team, Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού), αλλά και έγκριση των εξόδων κατά το χρονικό διάστημα όπου είχε παραιτηθεί η διοίκηση.

Στο Δ.Σ. θα συζητηθεί και το θέμα του γενικού αρχηγού. Στο πράσινο στρατόπεδο θέλουν ένα πρόσωπο που θα αναλάβει το ρόλο και θα αποτελεί το συνδετικό κρίκο μεταξύ του ποδοσφαιρικού τμήματος και της διοίκησης. Δεν αποκλείεται να είναι παλαίμαχος άσος των πρασίνων.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ