2017-05-29 13:36:39
Φωτογραφία για Η Μέρκελ μετά την αποχώρηση του Τραμπ ζητά από τους ευρωπαίους να πάρουν την μοίρα στα χέρια τους!!! Υπάρχουν γερμανοί που την πιστεύουν;;;
Η καγκελάριος Μέρκελ ζήτησε από τους Ευρωπαίους να πάρουν τη μοίρα στα χέρια τους. Σε νεα πολιτική εκστρατεία στο Μόναχο, δήλωσε σήμερα ότι «η εποχή που στηριζόμαστε επάνω σε άλλους, έλαβε τέλος.» Πρόσθεσε ότι ίδια βιώσε αυτά τα συναισθήματα τις τελευταίες ημέρες στις συναντήσεις της με τον Πρόεδρο Tραμπ.

Νωρίτερα δήλωσε ότι στο θέμα της υπερθέρμανσης του κλίματος υπήρχαν πολλλές δυσκολίες «για να μην πω ότι είμαι τελείως ανικανοποιητη» για τις συνομιλίες μαζί του.

Η Μέρκελ τόνισε, κάτι νέο ως προς τις φιλικές της σχέσης με τους Αγγλοσάξωνες, «έχουμε ανάγκη τις φιλικές σχέσεις με τις ΗΠΑ και τη Βρετανία.» Υπογράμμισε επίσης τη σημασία να είναι καλοί γείτονες και με άλλες χώρες «όπου είναι δυνατόν με τη Ρωσία»!!! Αλλά αυτό δεν σημαίνει κατά τη γνώμη της ότι δεν «πρέπει να αγωνιστούμε για το μέλλον μας ως Ευρωπαίοι.»

Η κ. Μέρκελ θα σκέφτεται σίγουρα τις εξαγωγές προς την Αγγλία και ΗΠΑ αλλά και τους γερμανούς πολίτες που βλέπουν την χώρα τους να γίνεται ένα νέο Ισλαμικό Κράτος στο κέντρο της Ευρώπης… Αρκετά περιεργη είναι πάντως η δήλωση της για την Ρωσία, την στιγμή που θέλει καλές σχέσεις μαζί της αλλά κάνει γυμνάσια με το ΝΑΤΟ και προετοιμάζει επίθεση προς την Ρωσία μέσω Ουκρανίας, πάντα υπό τις διαταγές των ΗΠΑ.
ΚΟΡΑΞ thesecretrealtruth
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ