2017-05-31 15:14:43
Φωτογραφία για Αγρίνιο: Πόνος, οδύνη και σπαραγμός στην κηδεία του Σπύρου Μπάθα
Σπαραγμός και οδύνη είναι τα συναισθήματα που κυριαρχούν στο Αγρίνιο, αλλά και σε όλη την xώρα, και πολλά ta  αναπάντητα ερωτήματα που στέρησαν την ζωή στο νεαρό,..

 Σπύρο Μπάθα, μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ . Σχετικά με τα αίτια θανάτου, η νεκροψία-νεκροτομή ολοκληρώθηκε χθες στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία στην Πάτρα και προέκυψε πως στον 18χρονο κατά το τροχαίο προκλήθηκαν κακώσεις στο θώρακα και στο δεξιό κάτω άκρο ενώ ο θάνατος οφείλεται σε τραυματικές ρήξεις στη θωρακική αορτή.» Το παιδί μου έφυγε άδικα» λέει και ξαναλέει ο Πατέρας και όλη η οικογένειά του..

Μέσα σε κλίμα οδύνης, πόνου και σπαραγμού οδηγήθηκε σήμερα στην τελευταία του κατοικία .Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στην εξόδιο ακολουθία του 18χρονου Σπύρου, δεν μπορούν να περιγραφούν. Συντετριμμένοι συγγενείς και φίλοι, ολόκληρο το Αγρίνιο αποχαιρέτησαν το δικό τους παιδί, που τόσο αναπάντεχα η μοίρα του έκοψε το νήμα της ζωής, σε τόσο μικρή ηλικία.Ο θρήνος ήταν μεγάλος
. Η εκκλησία του Αγίου Αντωνίου και ο περίβολος είχαν πλημμυρίσει από κόσμο. Φίλοι, συμμαθητές του από το 1ο ΕΠΑΛ ήταν εκεί να τον αποχαιρετήσουν Τραγικές φιγούρες οι γονείς του άτυχου νέου και όλοι οι συγγενείς του, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν το βαρύ χτύπημα της μοίρας.Κανείς δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πως ο Σπύρος  χάθηκε τόσο απροσδόκητα, λένε φίλοι του στο agriniosite.gr  Στα χείλη όλων ήταν χαραγμένο ένα μεγάλο «γιατί;» για τον άδικο χαμό του παλικαριού

 Ημέρα πένθους σήμερα για το 1ο ΕΠΑΛ Αγρινίου-

Ψήφισμα για τον Σπύρο Μπάθα

 Ο Σύλλογος των καθηγητών του 1ΟΥ ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου, μόλις πληροφορήθηκε την εκδημία του μαθητή της Γ΄ Τάξης του τμήματος Οχημάτων Μπάθα Σπυρίδωνα – Παναγιώτη, συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα 29 Μαΐου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10 π. μ. και μέσα σε κλίμα βαριάς οδύνης αποφάσισε τα εξής:

1. Κηρύσσει την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017 ημέρα της κηδείας , ημέρα πένθους για το Σχολείο.

2. Να τηρηθεί στο σχολείο ενός λεπτού σιγή και η σημαία να κυμανθεί μεσίστια κατά τη διάρκεια της ημέρας.

3. Σύσσωμος ο Σύλλογος των καθηγητών να παραστεί στη νεκρώσιμη ακολουθία στον Ιερό ναό του Αγίου Αντωνίου.

4. Εκπρόσωπος του Συλλόγου να απευθύνει τον τελευταίο χαιρετισμό προς τον αείμνηστο μαθητή.

5. Στη μνήμη του να κατατεθεί στεφάνι αλλά και να διατεθεί χρηματικό ποσό στο Ίδρυμα ¨Παναγιά Ελεούσα¨.

6. Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Β΄ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας εξάλλου εκφράζει την βαθιά του οδύνη για τον θάνατο του μαθητή του 1ου ΕΠΑΛ Αγρινίου Σπύρου-Παναγιώτη Μπάθα που συγκλόνισε. Εκφράζει τα συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση του στην οικογένειά και τους οικείους του.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ