2017-05-31 15:45:37
Φωτογραφία για Μητέρα έκανε μήνυση στη δασκάλα του παιδιού της
Μητέρα υπέβαλε μήνυση σε βάρος της δασκάλας του παιδιού της για παράνομη κατακράτηση Η μήνυση υποβλήθηκε σε Αστυνομικό Τμήμα της πόλης του Ηρακλείου και αφορά σε περιστατικό που σύμφωνα με την καταγγελία έγινε σε δημοτικό.

Η μητέρα καταγγέλλει ότι η δασκάλα κλείδωσε το παιδί της και έναν ακόμα μαθητή στην αίθουσα για 2-3 ώρες ως τιμωρία για να κάνουν την εργασία τους

Από την πλευρά της η εκπαιδευτικός, δια του συνηγόρου της Στέλιου Ταραζα, διαψεύδει την καταγγελία και επιμένει ότι δεν συνέβη τίποτα σε βάρος κανενός παιδιού.

"Πρόκειται για μια αξιόλογο εκπαιδευτικό" επισημαίνει ο κ. Ταραζας, ο οποίος τονίζει:  "Αρνείται το γεγονός όπως καταγγέλλεται . Δεν υπάρχει ποινικά επιλήψιμη πράξη. Σε κάθε περίπτωση εφόσον έχει γίνει καταγγελία, θα ακολουθηθεί η κατά νόμο διαδικασία, δηλαδή πειθαρχική διαδικασία, και είναι ήδη ενήμερη η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, με ενέργειες της ίδιας της δασκάλας, η οποία επιφυλάσσεται και θέτει τον εαυτό της στην διάθεση της υπηρεσίας για την παροχή εξηγήσεων εφόσον της ζητηθεί".
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ