2017-06-02 10:43:27
Φωτογραφία για Οι Ένοπλες Δυνάμεις σε ρόλο ΕΣΥ
Αεροδιακομιδή σωτηρίας με ελικόπτερο του Στρατού. 

Διπλή δράση των Ενόπλων Δυνάμεων υπέρ του κοινωνικού συνόλου, πέραν της βασικής τους αποστολής, που καταδει­κνύει ωστόσο τα σοβαρά προβλήματα που παρουσιάζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας εν έτει 2017! Κατ’ αρχάς, το ΓΕΣ ανακοίνωσε χθες ότι τον Μάιο «ο Στρατός Ξηράς, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς, πραγματοποίησε με ελικόπτερα της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού, 25 αποστολές ημέρα και νύχτα για την αεροδιακομιδή 32 ασθε­νών από νησιά του Κεντρικού και του Νοτιοανατολικού Αι­γαίου σε νοσοκομεία αστικών κέντρων».

Πρακτικώς, αυτό σημαίνει ότι μεταφερόταν στη σωτη­ρία ένας συνάνθρωπός μας καθημερινώς προς δόξαν του ΕΣΥ! Και αυτή η συμβολή πέραν της αντιστοίχου της ΠΑ και του ΠΝ στον ίδιο τομέα! Επίσης, χθες ανακοινώθηκε από το ΓΕΝ το φετινό θερινό πρόγραμμα προληπτικής ια­τρικής αναβαθμισμένης δυνατότητας, για την πρωτοβάθμια περίθαλψη των κατοίκων ακριτικών νησιών του Αιγαίου, από το Πολεμικό Ναυτικό, με το πλοίο γενικής υποστήριξης «ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ» και από διακλαδική ομάδα γιατρών και νοσηλευτών διαφόρων ειδικοτήτων
. Το ΠΓΥ «ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ» και η επιβαίνουσα σε αυτό διακλαδική ιατρι­κή/νοσηλευτική ομάδα θα επισκεφθεί στις 7 Ιουνίου τη Σαμοθράκη, στις 8 Ιουνίου τον Άγιο Ευστράτιο, στις 9 Ιου­νίου τα Ψαρά, στις 10 Ιουνίου τους Φούρνους Ικαρίας και στις 11 Ιουνίου τους Λειψούς.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ Σ. ΜΠΛΑΒΕΡΗΣ

(ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ-01/06/2017)

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.
staratalogia
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ