2017-06-02 11:50:20
Φωτογραφία για Την Κυριακή ο 3ος τελικός - Με επιστροφή Σπανούλη στο ΣΕΦ    Πηγή: Την Κυριακή ο 3ος τελικός - Με επιστροφή Σπανούλη στο ΣΕΦ | iefimerida.gr
Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε τη σειρά των τελικών της Stoiximan.gr Basket League με τον Ολυμπιακό σε 1-1 νικώντας στο ΟΑΚΑ και πλέον οι δύο ομάδες ετοιμάζονται για το 3ο παιχνίδι, στο ΣΕΦ το βράδυ της Κυριακής.

Με κορυφαίους τους Παππά, Μπουρούση και Καλάθη, ο Παναθηναϊκός πέτυχε την πρώτη του νίκη επί του Ολυμπιακού εντός έδρας σε τελικούς πρωταθλήματος από το 2014 και ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1.

Σε ένα παιχνίδι, το οποίο ποιοτικά ήταν καλύτερο από το πρώτο, με το σκορ να φτάνει πιο ψηλά, οι πράσινοι έδειξαν ψυχραιμία και διαχειρίστηκαν το προβάδισμα που πήραν, φτάνοντας στη νίκη.

Η απουσία του Βασίλη Σπανούλη για πρώτη φορά μετά από 44 αγώνες τελικών ήταν τελικά καταλυτική, με τον σούπερ σταρ των ερυθρόλευκων να επιστρέφει στο 3ο παιχνίδι αφού όλα δείχνουν ότι η ίωση που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες δεν θα σταθεί εμπόδιο για να χάσει ένα ακόμη παιχνίδι.

Στον Παναθηναϊκό υπήρξε ικανοποίηση για το γεγονός πως οι Έλληνες της ομάδας ξεχώρισαν με την παρουσία τους με τον Νίκο Παππά να δίνει το σύνθημα για το μπρέικ στην έδρα του Ολυμπιακού αν και παραδέχθηκε πως αποτελεί μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ