2017-06-04 10:54:12
Φωτογραφία για Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 5/06 – 11/06/2017
5 Ιουνίου: Υπάρχει ένα τρίγωνο επικεντρωμένο στον Πλούτωνα στον Αιγόκερω (δραστική αλλαγή,) με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς (όνειρο). Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς μπορεί να φέρει μια πνευματική πλευρά ή συμπόνια, καθώς και τη δυνατότητα σύγχυσης, φαντασίας ή ψεύδους.

Η Αφροδίτη έχει εισέλθει στον Ταύρο, όπου είναι στο σπίτι της. Αυτό θα φέρει μια ισχυρότερη, πιο θετική αίσθηση αρμονίας, ασφάλειας και σταθερότητας στα οικονομικά ζητήματα, αυτά που έχουμε ή κερδίζουμε, και τα συναισθήματα της γειωμένης ύπαρξης, της αγάπης και της καλοσύνης. Είναι ακόμα κοντά στον απρόβλεπτο Ουρανό στον εκρηκτικό Κριό, αλλά είναι επίσης θετικά συνδεδεμένη με τον Κρόνο στον Τοξότη, και ο Κρόνος φέρνει περισσότερη  γείωση και πρακτική ευθύνη στο μίγμα . Θα υπάρξει περισσότερη σταθερότητα και γείωση σε απρόβλεπτα γεγονότα, με τα πράγματα να έχουν ένα θετικότερο αποτέλεσμα.

Η Αφροδίτη στον Ταύρο είναι επίσης σε εξάγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο
. Αυτό προσφέρει μια ευκαιρία για ισχυρά συναισθήματα που σχετίζονται με την αγάπη και την αρμονία, την ασφάλεια και τη σταθερότητα στο σπίτι ή με την οικογένεια . Με το να ξοδεύετε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια ή στο σπίτι, θα υπάρχει μια καλή αίσθηση ευτυχίας και άνεση. Η τοποθέτηση ενέργειας στην κηπουρική, τη διακόσμηση του σπιτιού, το μαγείρεμα ή το σχεδιασμό οικογενειακών γευμάτων θα είναι πολύ θετικό και αρμονικό γεγονός.

7 Ιουνίου: Η Αφροδίτη, ο Ερμής και ο Άρης είναι όλοι στην 1η μοίρα των παρακείμενων σημείων Ταύρος, Δίδυμοι και Καρκίνος. Η Αφροδίτη είναι στο σπίτι της στον Ταύρο και ο Ερμής είναι στο σπίτι του στο Δίδυμο. Τόσο ισχυρή αίσθηση άνεσης, σταθερότητας, ασφάλειας και αρμονίας με σημαντικά και δυνατά συναισθήματα που έρχονται στην επιφάνεια, καθώς και πολλές συζητήσεις, συναντήσεις και δραστηριότητες των μέσων ενημέρωσης μας ευνοεί πολύ τώρα.

8 Ιουνίου: Ο Άρης στον Καρκίνο είναι ακριβώς σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Ταύρο. Ο Άρης στον Καρκίνο έχει πολύ ισχυρά ή παθιασμένα συναισθήματα, επιθυμία για ασφάλεια ή συναίσθημα έντονα προσανατολισμένο στο σπίτι και συνδέεται σε μια γωνία ευκαιρίας με την Αφροδίτη στον Ταύρο. Η Αφροδίτη είναι η ευτυχία, η αγάπη, η κυριότητα, η αρμονία στο ασφαλές και σταθερό ζώδιο του Ταύρου, που φέρνει άνεση και φροντίδα . Αυτή θα μπορούσε να είναι μια μέρα που χρειαζόμαστε την άνεση και τη φροντίδα. Αυτό δεν είναι κάτι που θα συμβεί αυτόματα, αλλά πρέπει να αναληφθεί κάποια δράση .

Ένα άλλο εξάγωνο σήμερα είναι μεταξύ του Δία στο Ζυγό και του φεγγαριού στον Τοξότη για ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Συναισθηματικά ζητήματα (φεγγάρι) που σχετίζονται με το ανώτερο επίπεδο εκπαίδευσης, τον ξένο πολιτισμό, το νόμο, την πνευματικότητα ή τη δημοσίευση (Τοξότης). Ο Δίας κυβερνά το απώτερο μέλλον, έτσι φέρνει ένα άλλο επίπεδο σε αυτά τα θέματα, και ο Δίας το επεκτείνει. Στο Ζυγό υπάρχει μια σχέση εταιρικής συνάφεια ή ένα ζήτημα που σχετίζεται με τη δικαιοσύνη, την αρμονία και την ισορροπία . Λαμβάνοντας υπόψη την εστίαση της δικαιοσύνης του Ζυγού, που συνδέεται με τη σύνδεση του Δία και του Τοξότη με το νόμο ή τη φιλοσοφία, θα μπορούσε να υπάρξει μια μεγάλη εστίαση που θα προκαλεί συναισθήματα για ένα νομικό θέμα. Θα μπορούσε επίσης να επικεντρωθεί η ενέργεια σε μια νομική σχέση.

9 Ιουνίου: Έχουμε μια Πανσέληνο στον Τοξότη που είναι σε εξάγωνο με τον Δία στο Ζυγό, και ο Δίας είναι σε τρίγωνο με τον Ήλιο στους Διδύμους, και οι δύο θετικές γωνίες. Ο Δίας φέρνει επέκταση και ωφέλιμες πτυχές την Πανσέληνο. Ο Ήλιος βρίσκεται στον κοινωνικό και επικοινωνιακό Δίδυμο και θα επεκταθεί από τον Δία - πιθανόν το φεγγάρι αυτό να σχετίζεται με τη δικαιοσύνη ή με κάποιο είδος συνεργασίας μέσω συναντήσεων, κοινωνικών εκδηλώσεων, συζητήσεων - ή μπορεί να υπάρξει εμπλοκή των μέσων ενημέρωσης που αναφέρεται σε θέματα δικαιοσύνης με βάση νομικές και φιλοσοφικές προοπτικές ανώτερου επιπέδου . Η γωνία ευκαιρίας μεταξύ του Δία και του φεγγαριού  μπορεί επίσης να φέρει τα πράγματα σε ένα υψηλότερο επίπεδο νόμιμα, φιλοσοφικά, και σχετίζεται με τους ξένους πολιτισμούς – θα μας οδηγήσει σε μια αίσθηση δικαιοσύνης ή αρμονίας και θα φέρει καλά αισθήματα για αυτά τα ζητήματα.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς είναι σε τετράγωνο με την όψη της Πανσελήνου. Αυτό δημιουργεί μια συσχέτιση για σύγχυση ή έλλειψη σαφήνειας όσον αφορά τα νομικά ζητήματα, τις εξωτερικές σχέσεις, τις συναντήσεις και την επικοινωνία, καθώς και τα μέσα ενημέρωσης. Θα μπορούσαν να υπάρξουν εμπόδια στο να υπάρξει σαφήνεια ή κατανόηση ή για να επιτευχθεί μια συμπονετική ή πνευματική κατανόηση.

Το φεγγάρι είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Τοξότη μέρος του μεγάλου τριγώνου του Κρόνου, του Ουρανού και του Βόρειου Κόμβου. Η Σελήνη σε συνδυασμό με τον Κρόνο φέρνει αισθήματα ανάγκης για ευθύνη, αυτοέλεγχο και σοβαρότητα που σχετίζεται με νομικά θέματα, διεθνείς ανησυχίες, εκπαίδευση και φιλοσοφικές συζητήσεις. Δίνει την αίσθηση ότι ήρθε η ώρα να ξεπεράσουμε τα συναισθηματικά ζητήματα και να δουλέψουμε. Τα απροσδόκητα γεγονότα θα μπορούσαν να φέρουν θετικά συναισθήματα και εξαιρετικά αποτελεσματικές απαντήσεις σε αυτά τα γεγονότα.

10 Ιουνίου: Σήμερα το φεγγάρι στον Αιγόκερω είναι απέναντι από τον Άρη στον Καρκίνο. Τα συναισθήματα είναι δυνατά, με την ενέργεια του Άρη στον Καρκίνο και την εστίασή του στο σπίτι. Οικογένεια, μητέρα ή φροντίδα και επιθυμία να βρουν άνεση ή ασφάλεια. Ο Αιγόκερως αντιπροσωπεύει το έργο, την ευθύνη και την πρακτικότητα, και το φεγγάρι στον Αιγόκερω διατηρεί τα συναισθήματα υπό έλεγχο, κάτω από τη γη και επικεντρώνεται σε αυτό που πρέπει να γίνει ανεξάρτητα από το πώς αισθάνεται κανείς. Ανάλογα με το πού στο διάγραμμα σας αυτοί οι πλανήτες, θα έχετε έντονα συναισθήματα που επηρεάζουν μια περιοχή της ζωής σας.

11 Ιουνίου: Ο Δίας στον Ζυγό είναι σε τρίγωνο αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στον Δίδυμο. Ο Ερμής στους Διδύμους αντιπροσωπεύει την επικοινωνία, τις συζητήσεις, τα νέα, τη διδασκαλία, καθώς και τα ταξίδια μικρής απόστασης. Ο Δίας επεκτείνει τη σημασία και την ποσότητα της επικοινωνίας και μπορεί να συνδέσει με πολύ θετικό τρόπο τις εταιρικές σχέσεις, τη δικαιοσύνη, την αρμονία και ενδεχομένως νομικά ζητήματα υψηλότερου επιπέδου, διεθνή θέματα ή θέματα πνευματικής ή φιλοσοφικής κατανόησης. Αυτή η εξαιρετικά θετική γωνία σημαίνει ότι θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα σε αυτά τα θέματα. Ειδήσεις για νομικά ζητήματα ή δικαιοσύνη, συζητήσεις για εξωτερικές υποθέσεις και ενδεχομένως συναντήσεις με διεθνείς εκπροσώπους. Σε προσωπικό επίπεδο θα μπορούσε να αφορά θετικά ταξίδια για να συναντηθείτε με κάποιον ή συζητήσεις για σχέσεις ή συνεργασίες .

Ωστόσο, ο Ερμής στον Δίδυμο είναι σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει προκλήσεις ή εμπόδια στη σαφήνεια, τη συμπόνια ή τη δημιουργικότητα. Ενδεχομένως η έλλειψη φαντασίας, όρασης ή κάποιου είδους σύγχυσης θα δημιουργήσει πρόβλημα στην επικοινωνία ή στις συναντήσεις. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ