2017-06-04 12:14:27
Φωτογραφία για Ένας ξεχωριστό πάρτυ γενεθλίων για ένα 8χρονο αγόρι
Ένα 8χρονο αγόρι από το Τέξας είχε το πάρτι γενεθλίων της ζωής του όταν...  μια ομάδα αστυνομικών και πυροσβεστών γιόρτασαν μαζί του, αφού κανένας άλλος δεν εμφανίστηκε.

"Χτυπήσαμε τις σειρήνες μερικές φορές και ο Graham άρχισε να τρέχει πέρα ​​από το δρόμο, σταμάτησε στο γρασίδι και έμεινε σοκαρισμένος στο σημείο αυτό", ανέφερε ο υπολοχαγός Mark Schwobel.

Ο Σβόμπελ εξήγησε ότι συγκέντρωσε ολόκληρη την ομάδα του για το 8ο πάρτι γενεθλίων του Graham Day όταν η μαμά του αγοριού, Jennifer Day, είπε στο τμήμα ότι κανείς δεν είχε πάει στο πάρτυ του γιου της.

"Ο Graham ήταν τόσο στεναχωρημένος όταν οι φίλοι του δεν παρευρέθηκαν αλλά τώρα που ήρθε τόσος κόσμος δείχνει χαρούμενος", δήλωσε η μαμά του Jennifer Day. 

Η μητέρα εξήγησε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που κανείς δεν εμφανίστηκε στα γενέθλια του Γκράχαμ.

Όταν ο Γκράχαμ ήταν 6 χρονών, η Day είπε ότι έστειλε προσκλήσεις, αλλά κανένα από τα 19 παιδιά που τις έλαβαν δεν ήρθε.


Είπε ότι πιστεύει ότι ο νεότερος γιος της, ο Charlton, που δεν μιλάει και έχει αυτισμό, είναι αυτό που οδήγησε τα άλλα παιδιά μακριά.

"Ο μικρότερος αδελφός του δεν είναι πάντα εύκολος. Θα ήταν δύσκολο να αντιμετωπιστεί μερικές φορές, έχοντας κάποιες κατακρημνίσεις και μερικές ημέρες ήταν χειρότερες από άλλες ", εξήγησε η μητέρα.

Έτσι, όταν ο Graham συνειδητοποίησε ότι θα είναι και πάλι μόνος στα γενέθλιά του πάλι φέτος, η μητέρα είδε την απογοήτευσή του.

Και τότε αποφάσισε να κάνει κάτι γι 'αυτό.

Μετά την ανάρτηση στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, παρακαλώντας τους φίλους της να φέρουν τα παιδιά τους στο πάρτι, είπε ότι μαζί με τον σύζυγό της πήγαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα τους, ελπίζοντας ότι θα αφιερώσουν έναν αξιωματικό για ένα αγόρι που ονειρεύεται να γίνει μία αστυνομικός κάποια μέρα.

Αντ 'αυτού, ο Schwobel έθεσε εθελοντικά ολόκληρη την ομάδα του, και έλαβε ακόμη και την υποστήριξη ορισμένων από τους φίλους του πυροσβέστη.

"Είμαστε πολύ πρόθυμοι να κάνουμε σχεδόν τα πάντα", δήλωσε ο Schwobel. "Αυτό συνεπάγεται η δουλειά. Θέλουμε απλώς να βοηθήσουμε την κοινότητα ειδικά ένα νεαρό παιδί που κανείς δεν είχε εμφανιστεί στο πάρτι γενεθλίων του. Πολλοί άνθρωποι δεν πιστεύουν ότι έχουμε καρδιά αλλά πάνω απ'όλα είμαστε άνθρωποι."
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ