2012-05-22 15:27:13
Φωτογραφία για ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στο μυαλό ο Βάργκας
Δύσκολα θα συνεχίσει, όπως φαίνεται, την καριέρα του στην ΑΕΚ ο Φαμπιάν Βάργκας, καθώς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την πρόταση της Ένωσης. Στο «κόλπο» ο Ολυμπιακός, ο οποίος παρακολουθεί την περίπτωση του 32χρονου διεθνούς Κολομβιανού χαφ.

Ο Φαμπιάν Βάργκας είναι ένας από τους παίκτες εντός Ελλάδας, που αρέσουν στον Ολυμπιακό. Ο 32χρονος διεθνής Κολομβιανός (σ.σ. έχει φορέσει 41 φορές την φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος) θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να συνεχίσει την καριέρα του για δεύτερη σεζόν στην ΑΕΚ, καθώς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την πρόταση, την οποία του κατέθεσαν οι «κιτρινόμαυροι».

Η ΑΕΚ διατηρούσε option μονομερούς ανανέωσης για τον άλλοτε άσο της Μπόκα Τζούνιορς και της Αλμερία, την οποία ωστόσο, δεν ενεργοποίησε μέχρι τις 30 Απριλίου χάνοντας το δικαίωμά της.

Η Ένωση προσέφερε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας στον Βάργκας με απολαβές γύρω στις 200.000 ευρώ, το οποίο δεν άφησε ικανοποιημένο τον Κολομβιανό.


Ο Φαμπιάν Βάργκας κατά συνέπεια μένει ελεύθερος τον Ιούνιο και μπορεί να επιλέξει μόνος του την επόμενη ομάδα της καριέρας του, η οποία δεν αποκλείεται να είναι ο Ολυμπιακός Οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν το όνομά του στη μεταγραφική τους λίστα – όχι τόσο ψηλά, είναι η αλήθεια – καθώς δεν είναι λίγοι στο «λιμάνι» εκείνοι, οι οποίοι θεωρούν ότι ο Βάργκας μπορεί να… γεμίσει τα παπούτσια του Πάμπλο Ορμπάιθ.

Όσο για το κόστος απόκτησής του Κολομβιανού, αυτό δεν πρόκειται να ξεπεράσει σε καμία περίπτωση τις 300.000 ευρώ, ποσό το οποίο σίγουρα δεν… πονοκεφαλιάζει τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού, οι ενστάσεις των οποίων έχουν να κάνουν περισσότερο με την ηλικία του Βάργκας, αλλά και κάποιους τραυματισμούς, που είχε κατά την διάρκεια της σεζόν.

sportaction.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αρτοποιείο για σκύλους
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αρτοποιείο για σκύλους
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ