2017-06-07 23:20:39
Φωτογραφία για Η ''μάχη'' της ξαπλώστρας στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα
Όπως λέγονται τα καλά έτσι πρέπει να λέγονται και να γράφονται και τα άσχημα. 

Άσχημη εντύπωση προκάλεσε λοιπόν στο ΚΑΑΥ του Πλαταμώνα το γεγονός ότι οι επισκέπτες που παίρνουν το κλειδί από την ομπρέλα και τις ξαπλώστρες από τους ναυαγοσώστες πληρώνοντας 1,5 ευρώ, θα πρέπει εάν το μεσημέρι πάνε για μισή ή για μία ώρα για φαγητό στο εστιατόριο να κλειδώσουν τις ξαπλώστρες και να επιστρέψουν το κλειδί στο προσωπικό. Και μετά το φαγητό όσοι θελήσουν να επιστρέψουν στις ξαπλώστρες τι θα πρέπει να κάνουν, να πληρώσουν ξανά το 1,5 ευρώ και να πάρουν άλλο κλειδί; 

Καταλαβαίνουμε ότι στο ΚΑΑΥ του Πλαταμώνα πηγαίνουν αρκετοί επισκέπτες και πολλές φορές τα Σαββατοκύριακα δεν υπάρχουν ελεύθερες ξαπλώστρες. Αυτό δε σημαίνει όμως πως θα ρυθμίσουν τον τρόπο απόλαυσης της θάλασσας του καθενός. Ο επισκέπτης πληρώνει όπως προβλέπεται, κάθεται στην παραλία, πηγαίνει για μισή ώρα άντε το αργότερο για 45 λεπτά στο εστιατόριο και επιστρέφει στην πληρωμένη ομπρέλα του. Αρκετός χώρος υπάρχει και εάν θέλει η 1η Στρατιά ας διαθέσει κονδύλια για να αγοράσουν περισσότερες ξαπλώστρες. Χώρος υπάρχει υπέρ αρκετός. 

Ας διορθώσει λοιπόν αυτή τη μικρή αστοχία  η 1η Στρατιά για να μην χαλάσει η υπέροχη εικόνα που έχει δημιουργηθεί για ένα από τα καλύτερα στρατιωτικά θέρετρα. 
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ