2017-06-08 09:18:15
Φωτογραφία για Ολονύχτια η μάχη με τις φλόγες στον παλιό συνεταιρισμό Αρχανών
Ολονύχτια ήταν η μάχη με τη πύρινη λαίλαπα, που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης στο κτίριο, όπου στεγαζόταν παλιά ο αγροτικός συνεταιρισμός των Αρχανών.

Δυνάμεις της πυροσβεστικής μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν, κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Το έργο των πυροσβεστών καθιστούσε εξαιρετικά δύσκολο η ύπαρξη αρκετών εύφλεκτων υλικών, που υπήρχαν στο χώρο, ο οποίος χρησιμοποιείται πλέον για τη φύλαξη ειδών, που διανέμονται σε οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων.

Οι φλόγες, που μέσα σε λίγα λεπτά απλώθηκαν ολόκληρο το κτίριο, έκαιγαν τα πάντα στο πέρασμα τους, αφήνοντας πίσω τους στάχτη και αποκαίδια.

Από την πρώτη στιγμή μεγάλη πυροσβεστική δύναμη ανέλαβε το έργο της κατάσβεσης, ενώ πυροσβέστες παραμένουν ακόμη και τώρα στο σημείο υπό τον κίνδυνο των αναζωπυρώσεων.

Το ύψος των ζημιών που υπέστη τόσο το κτίριο όσο και τα είδη που υπήρχαν μέσα σε αυτό ανέρχεται σε μερικές χιλιάδες ευρώ, ενώ το Ανακριτικό Τμήμα της πυροσβεστικής αναμένεται να διενεργήσει προανάκριση, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η φωτιά.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ