2012-05-22 16:02:29
Φωτογραφία για Άγριο θρίλερ με εξαφανισμένη οικογένεια Ρώσων από την Κρήτη
Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης μιας τετραμελούς οικογένειας Ρώσων που είχαν έρθει για διακοπές στη χώρα μας Τόσο οι ελληνικές διωκτικές αρχές, που διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό τους, όσο και η Ιντερπόλ που ενημερώθηκε εκφράζουν φόβους για τη ζωή τους, καθώς εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς από την Κρήτη, όπου διέμεναν σε ξενοδοχείο της Αγίας Πελαγίας.

Η τετραμελής οικογένεια, πατέρας, μητέρα και δύο ανήλικα παιδιά, έχουν να δώσουν σημεία ζωής από τις 10 Μαΐου. Δεν απαντούν σε καμία κλήση που γίνεται από τους συγγενείς τους στη Ρωσία, αλλά ούτε και στα τηλεφωνήματα των αστυνομικών και του υπευθύνου του τουριστικού γραφείου που τους έφερε στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, η ιδιαίτερα ευκατάστατη οικογένεια ήρθε στην Κρήτη στις 6 Μαΐου με πτήση από τη Μόσχα μαζί με δεκάδες ακόμη συμπατριώτες της και αναμενόταν να μείνει μέχρι και τις 20 Μαΐου. Ομως, ξαφνικά στις 10 του ίδιου μήνα μάζεψαν τα πράγματά τους και χωρίς να ενημερώσουν κανέναν, έφυγαν. Εφτασαν με ταξί στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», αλλά όπως προκύπτει από την έρευνα, ουδέποτε επιβιβάστηκαν σε κάποιο αεροπλάνο.


Οι ελληνικές διωκτικές αρχές αμέσως μόλις έγινε η δήλωση εξαφάνισης έστειλαν σήμα αναζήτησης προς όλα τα αστυνομικά τμήματα, τα αεροδρόμια και τα λιμάνια της χώρας, ενώ ενημέρωσαν και την Interpol. Η δήλωση εξαφάνισης έγινε από τον υπεύθυνο του τουριστικού γραφείου, ο οποίος ενημέρωσε τη ρωσική πρεσβεία για την εξαφάνιση των Ρώσων και εκείνη με τη σειρά της του ζήτησε να δηλώσει το γεγονός στην αστυνομία.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, εκπρόσωπος της ρωσικής πρεσβείας επικοινώνησε με συγγενείς τους στη Ρωσία, οι οποίοι ανέφεραν ότι δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί τους και δεν έχουν επιστρέψει πίσω στην πατρίδα τους.

Η εξαφάνισή τους χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα περίεργη, ενώ εκφράζονται φόβοι ακόμη και για τη ζωή τους. Οι Ρώσοι είχαν μαζί τους ένα αρκετά μεγάλο ποσό. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου στους αστυνομικούς, η μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών φαινόταν άρρωστη γιατί ήταν πολύ χλωμή.

Ηδη στην Ασφάλεια έχουν δώσει καταθέσεις και οι συμπατριώτες τους που ήρθαν μαζί τους στη χώρα μας, αλλά κανείς δεν μπόρεσε να δώσει μια εξήγηση για τη μυστήρια εξαφάνιση των τεσσάρων συμπατριωτών τους.

Espressonews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σας προσκαλούμε στο facebook
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σας προσκαλούμε στο facebook
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ