2024-02-22 21:50:19
Φωτογραφία για Συνάντηση για τραίνο στην Κρήτη
Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, είχαν τα μέλη της Παγκρήτιας επιτροπής πρωτοβουλίας για την δημιουργία μέσου σταθερής τροχιάς στην Κρήτη.

haniotika-nea.gr

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση στη συνάντηση «συμμετείχαν ο τ. Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, ο Αντιπεριφερειάρχης περιβάλλοντος Νίκος Ξυλούρης , ο Γραμματέας του Πανελλήνιου Συλλόγου Εκπαιδευτών Εκμάθησης Οδήγησης Μιχελάκης Λευτέρης και η συγκοινωνιολόγος Μαρία Σίτη.

Στην συζήτηση συμμετείχε τηλεφωνικά ο Γιώργος Μαρινάκης, Δήμαρχος Ρεθύμνης, πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης και μέλος της επιτροπής πρωτοβουλίας.

Στον κ. Αρναουτάκη τα μέλη της επιτροπής εξέθεσαν αναλυτικά τα οφέλη και τους λόγους για τους οποίους αξίζει η Κρήτη να συμπεριληφθεί στον οδικό χάρτη των στρατηγικών έργων ανάπτυξης της χώρας για τη δημιουργία μέσου σταθερής τροχιάς στο νησί μας και ζήτησαν τη σθεναρή υποστήριξη του ιδίου και της Περιφέρειας, η οποία όπως και οι μεγάλοι δήμοι του νησιού έχει πάρει ομόφωνη απόφαση στήριξης.

Ο κ. Περιφερειάρχης ανέφερε ότι βλέπει θετικά την προοπτική δημιουργίας μέσου σταθερής τροχιάς και δεσμεύτηκε να θέσει το θέμα στην προσεχή συνάντηση που θα έχει με τον κ. Πρωθυπουργό, αλλά και να εντάξει το ζήτημα ως υπό διερεύνηση στο στρατηγικό σχεδιασμό της Περιφέρειας Κρήτης»
sidirodromikanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ