2017-06-11 16:30:31
Φωτογραφία για Σοβαρά τραυματισμένος ο πρώην παρουσιαστής του Top Gear, Richard Hammond
Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε σήμερα σε νοσοκομείο στην Ελβετία ο διάσημος Βρετανός παρουσιαστής Richard Hammond, μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια αγώνα αυτοκινήτων σε ορεινή περιοχή της χώρας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα 20 Minuten, το όχημα το οποίο φέρεται να οδηγούσε o 47χρονος πρώην παρουσιαστής της πετυχημένης εκπομπής του Top Gear τυλίχθηκε για άγνωστο ακόμη λόγο στις φλόγες κατά τη διάρκεια της κούρσας Bergrennen Hemberg, σε ορεινό δρόμο που ήταν κλειστός για τον αγώνα.

Φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο δείχνουν ένα όχημα να έχει ανατραπεί και να έχει καεί, δίπλα σε δρόμο της περιοχής St. Gallen.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι ο τραυματισμένος οδηγός μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του.

O Jeremy Clarkson έγραψε στο Twitter: Ήταν το μεγαλύτερο τρακάρισμα που έχω δει ποτε και το πιο τρομακτικό. Αλλά σαν από θαύμα ο Richard είναι σχεδόν ΟΚ.

Ο Hammond βρίσκεται στην Ελβετία για τα γυρίσματα της σειράς The Grand Tour, στην οποία πρωταγωνιστεί με τους πρώην συμπαρουσιαστές του Jeremy Clarkson και James May. Ο επίσημος λογαριασμός της εκπομπής στο twitter έκανε επίσης μια ανάρτηση σχετικά με το συμβάν, περιλαμβάνοντας φωτογραφίες από το σημείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Hammond τραυματίζεται σοβαρά σε αυτοκινητιστικό ατύχημα. Τον Σεπτέμβριο του 2006, το όχημά του είχε συγκρουστεί με ταχύτητα 130 χλμ/ώρα, με αποτέλεσμα ο Hammond να υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, που οδήγησαν σε προσωρινή απώλεια μνήμης και κατάθλιψη.

Ο Hammond έγινε γνωστός από την συμπαρουσίαση της εκπομπής αυτοκινήτου Top Gear με τους Jeremy Clarkson και James May, καθώς επίσης και από την παρουσίαση των πρώτων τεσσάρων κύκλων της εκπομπής Brainiac: Science Abuse στον τηλεοπτικό σταθμό Sky1.
 
starxeiamas
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ