2017-06-12 15:13:49
Φωτογραφία για Έντονη κινητικότητα από τον Αρχηγό ΓΕΣ
Σε 47 μονάδες, σχολές και σχηματισμούς του Στρατού Ξηράς σε όλη την Ελλάδα βρέθηκε το τελευταίο δίμηνο ο Αρ­χηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, προκειμένου να επικοινωνήσει και να ενθαρρύνει το προσωπικό, καθώς η περίοδος που διανύουμε θε­ωρείται πως είναι (και είναι) εξαιρετικά κρίσιμη, τόσο στο βαλκανικό όσο και στο ελληνοτουρκικό «μέτωπο».

Σε ερώτηση της «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ του Τύπου» αν υπάρχει κάτι πολύ σοβαρό σε εξέλιξη και παραμένει μέ­χρι πολύ αργά στο επιτελείο, η απάντησή του για τη συγκεκριμένη ημέρα είναι ενδεικτική: «Όχι, αλλά είχα πάει το πρωί στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Εφοδιασμού Μεταφορών στη Σπάρτη, επέστρεψα νωρίς το απόγευ­μα, και μετά ως τώρα τη συνήθη γραφική δουλειά» μας απάντησε. Η τελευταία μονάδα που επισκέφθηκε είναι το 301 Εργοστάσιο Βάσεως, για να μιλήσει με το πολιτικό και στρα­τιωτικό προσωπικό.

Στις αρχές του μήνα παρακολούθησε την εκπαίδευση εν υπαίθρω των νέων ανθυπολοχαγών, όλων των Όπλων και του υγειονομικού Σώματος, της τάξεως του 2016, ενώ διανυκτέρευσε μαζί τους σε σκηνή.


«Ο Αρχηγός πρέπει πρωτίστως να είναι με το προσωπι­κό και στις μονάδες και δευτερευόντως στο γραφείο για να υπογράφει τα χαρτιά» μας είπε, προσθέτοντας: «Εξάλλου οι καιροί είναι πολλαπλώς κρίσιμοι και η παρουσία του Αρ­χηγού στις μονάδες βοηθάει το σύστημα να δουλέψει κα­λύτερα» μας είπε χαμογελώντας με νόημα!

Λ.Σ.ΜΠΛΑΒΕΡΗΣ

(ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ-12/06/2017)

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ