2017-06-13 10:44:46
Φωτογραφία για Ζ' ΜΑΚ και ΠΣΑΠ παίζουν ποδόσφαιρο για την ''Κιβωτό του Κόσμου''
Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων, θα διεξαχθεί την Τετάρτη (14/6, 17:30) στο γήπεδο της Λεωφόρου ποδοσφαιρικός αγώνας, μεταξύ ομάδας της Ζ’ Μοίρας Αμφιβίων Καταδρομών (Ζ’ ΜΑΚ) και ομάδας του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ).

Σκοπός της αναμέτρησης είναι η υποστήριξη των δράσεων του μη κερδοσκοπικού οργανισμού ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού «ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ».

Στην ομάδα του ΠΣΑΠ θα συμμετέχουν και παλαίμαχοι διεθνείς ποδοσφαιριστές, μέλη της Εθνικής Ομάδας που κατέκτησε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2004 (EURO 2004).

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο κοινό. Παράλληλα, στις θύρες εισόδου του γηπέδου θα υπάρχουν διαφανή κουτιά, τα οποία θα φέρουν το σύμβολο του εθελοντικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού «ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ», για την προαιρετική προσφορά χρημάτων και το ποσό το οποίο θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί αποκλειστικά για την υποστήριξη των δράσεων του εν λόγω οργανισμού.
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ