2017-06-15 16:03:08
Φωτογραφία για Χώρισε τη φάλαινα σύζυγό του και τώρα το μετανιώνει
Η ιστορία της Μπέτσι Αγιάλα κάλλιστα θα μπορούσε να γίνει ταινία, στην οποία θα επιβεβαιώνεται το απόφθεγμα που λέει «κάθε εμπόδιο για καλό». Όσο καλό βέβαια μπορεί να υπάρξει από ένα διαζύγιο, μετά από αρκετά χρόνια σχέσης και γάμου.

Η πρωταγωνίστρια της ιστορίας λοιπόν ήταν μία κοπέλα που τα είχε τα... πιασίματα της, όντας 118 κιλά, όμως λίγο μετά την γέννηση της κόρης της, το 2013, αποφάσισε να βάλει την ζωή της σε ένα πρόγραμμα. Έτσι εκείνο τον Σεπτέμβριο, ξεκίνησε δίαιτα... Δύο ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, όμως ήρθε η στιγμή να αλλάξουν όλα γύρω της.

Στο Facebook του συζύγου της, ανακάλυψε τα μηνύματα που αντάλλαζε με την ερωμένη του. Και δεν ήταν μόνο το γεγονός οτι είχε εξωσυζυγική σχέση, αλλά και τα σχόλια που έκαναν οι δυο τους για εκείνη... «Φάλαινα» την ανέβαζαν, «αγελάδα» την κατέβαζαν, με αποτέλεσμα η Μπέτσι να χάσει την γη κάτω από τα πόδια της.

Αφού πέρασε την κρυάδα, αποφάσισε να συνεχίσει την προσπάθεια που είχε ξεκινήσει ακόμη πιο δυνατά. Δεν έκοψε απλά κάθε ίχνος ζάχαρης από την διατροφή της, μαζί με το junk food, αλλά ξεκίνησε να πηγαίνει καθημερινά στο γυμναστήριο, κάνοντας παράλληλα και ζούμπα.


Τα κιλά άρχισαν να... φεύγουν, το σώμα της μάζευε και το αποτέλεσμα της μεταμόρφωσής της, μόνο ως εντυπωσιακό μπορεί να χαρακτηριστεί βλέποντας κανείς τις φωτογραφίες του τότε και του τώρα με τα 50 κιλά μείον...

Λογικά ο άντρας της, όχι απλά θα το έχει μετανιώσει, αλλά θα είναι σε μία γωνία και θα χτυπάει το κεφάλι του.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ