2017-06-15 18:04:08
Φωτογραφία για Το βαμπίρ που πίνει το αίμα του συντρόφου της
Η 39χρονη Τζωρτζίνα Κόντον, από το Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας, έχει μια τάση να ενθουσιάζεται με το..

να πίνει το αίμα του συντρόφου της, ενώ υποστηρίζει ότι αυτή η συνήθεια άρχισε στην τρυφερή ηλικία των 12 ετών.

Αποφεύγει το φως του ήλιου τα τελευταία 20 χρόνια και θα μπορούσε κάποιος να πει ότι ανέπτυξε συνήθειες βαμπίρ, καθώς πίνει το αίμα του φίλου της και αυτό την ευχαριστεί, ενώ στα δόντια της έχει κανονικούς κυνόδοντες.

Η Τζιωρτζίνα Κόντον τα τελευταία 20 χρόνια πίνει το αίμα "δοτών". Η αυτοεργοδοτούμενη μακιγιέζ υποστηρίζει ότι από μικρό παιδί όταν κτυπούσε, είχε μια έντονη επιθυμία να γεύεται το ίδιό της το αίμα. "Τότε ήταν που άρχισα να βλέπω βαμπίρ στην τηλεόραση και κατάλαβα ότι ήμουν και εγώ σαν κι αυτά".

Έτσι λοιπόν άρχισε να δοκιμάζει το ίδιο της το αίμα, να ντύνεται σαν βαμπίρ, να βάφεται με ιδιαίτερα και χαρακτηριστικά χρώματα. Στα 17 της σύχναζε σε κοιμητήριο με τους φίλους της. Μια νύχτα, όπως λέει η ίδια, καθώς έπιναν μερικά ποτά, μια από τις φίλες της, προσφέρθηκε να δώσει το αίμα της στην Τζωρτζίνα για να το δοκιμάσει. Το θεώρησα αρκετά ασφαλές και σωστό, λεεί, καθώς γινόταν με τη θέληση της φίλης μου και ήταν επίσης υγιής.


Το 2013 η Τζωρτζίνα γνώρισε τον Zameal, στον ετήσιο χορό "Bloodlust Ball", κάτι σαν Χριστούγεννα των βαμπίρ. Τονίζει ότι από το 2014 μέχρι σήμερα, είναι μαζί με τον Zameal γιατί δεν τον ενοχλεί η συνήθειά της να πίνει το αίμα του, καθώς αποτελεί πλέον κομμάτι του εαυτού της η συνήθεια αυτή. Θα ήταν σαν να μου ζητούσε να σταματήσω το σξ, αν μου ζητούσε να σταματήσω να πίνω το αίμα του. Πολλές φορές το χρησιμοποιούμαι και ως προκαταρκτικό για το σξ, αναφέρει η ίδια.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ