2017-06-19 09:32:23
Φωτογραφία για Στην ΠΟΜΕΝΣ η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
H Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ) ανακοινώνει την ένταξη της «ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» (ΕΣΠΕΚΜ) στην Ομοσπονδία.

Το αίτημα της πρωτοβάθμιας Οργάνωσης  που εκπροσωπεί τα συμφέροντα των ενεργεία στρατιωτικών που υπηρετούν σε μονάδες της Κεντρικής Μακεδονίας, στάλθηκε στην Ομοσπονδία μας, αμέσως μετά την επιτυχημένη Ημερίδα της ΠΟΜΕΝΣ με θέμα «Ασφαλιστικό, Μισθολογικό, Συνταξιοδοτικό στις Ένοπλες Δυνάμεις», που πραγματοποιήθηκε  την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 σε αίθουσα του Δημαρχείου Αμαρουσίου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η σχετική επιστολή,  η «ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» (ΕΣΠΕΚΜ) αιτήθηκε την ένταξή της στην ΠΟΜΕΝΣ μετά από απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου.

Με την ένταξή της η «ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» (ΕΣΠΕΚΜ) συμμορφώνεται πλήρως με  τον ισχύοντα νόμο 4407/2016 που διέπει τον στρατιωτικό συνδικαλισμό.


Η “Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών, Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.” είναι η πρώτη ιστορικά συνδικαλιστική Ομοσπονδία που εκπροσωπεί τα συμφέροντα των εν ενεργεία στρατιωτικών με βάση τον νόμο 4407/2016.

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή

Ο                                                                                                   Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                        ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ                                                               ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Επγός (ΥΔΚ)                                                                                 Λγος (ΠΖ)
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ