2017-06-20 08:32:54
Φωτογραφία για Δύσκολες ώρες για τον 24χρονο ποδοσφαιριστή μετά το τροχαίο
Δύσκολες ώρες περνάει ο 24χρονος ποδοσφαιριστής της τοπικής ομάδας των Μοιρών μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε το πρωί της Δευτέρας, όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής, που οδηγούσε και “καρφώθηκε” σε δέντρο.

Ο 24χρονος Φραγκίσκος Φανουράκης μπορεί να φορούσε προστατευτικό κράνος και να μην τραυματίστηκε στο κεφάλι, ωστόσο η πρόσκρουση στο δέντρο του προκάλεσε σοβαρά τραύματα στην κοιλιά και τη σπλήνα.

Μάλιστα αμέσως μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ.

Από την πρώτη στιγμή η οικογένεια του, αλλά και οι συμπαίκτες του βρίσκονται στο πλευρό του, ελπίζοντας ότι σύντομα ο Φραγκίσκος θα ξεπεράσει την περιπέτεια του και θα είναι πάλι υγιής κοντά τους.

Η διοίκηση της ομάδας εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση της στο νεαρό ποδοσφαιριστή και την οικογένεια του, αναφέροντας σε ανακοίνωση της: “Περαστικά Φραγκίσκο!!

Η σκέψη και η αγάπη όλων μας είναι μαζί σου”.

Υπενθυμίζεται ότι ο 24χρονος κινείτο με τη μηχανή του το πρωί της Δευτέρας, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος λίγα μέτρα από το Κολυμβητήριο των Μοιρών και προσέκρουσε σε δέντρο.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε η σοβαρότητα των τραυμάτων του στην κοιλιακή χώρα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ